OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam:-) (1) Gorąco polecam szkołę OSK Speed . Super atmosfera, indywidualne podejście do... Marta POLECAM WSZYSTKIM PANA JACKA !!!!!!!!! (1) Z całego serca polecam OSK SPEED, świetna atmosfera, elastyczne godziny jazd... KAROLINA Polecam (1) Mogę z czystym sumieniem polecić OSK Speed. Miałam przyjemność jeździć z... Bożena
Zdane za pierwszym razem! (1) Wszystko w PORDzie zdane za pierwszym razem. Instruktorzy odpowiednio... Antoni Polecam (1) Gorąco polecam OSK Speed :) Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem,... Basia Świetna szkoła jazdy!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek. Teoria, pomimo że ją znałem jako stały uczestnik... Michał Najlepszy instruktor - pan Jacek! Speed - szybko, łatwo i przyjemnie! Polecam! (1) Zdecydowanie i najbardziej polecam pana Jacka! Lepszego instruktora nie... Marta Polecam wszystkim (1) Dużo instruktorów do wyboru, wszyscy wyrozumiali i cierpliwi; można jeździć z... Aleksandra Pan Rafał ;) (1) Polecam gorąco wszytkim;) Teoria przeprowadzona w bardzo ciekawy i skuteczny... Sandr najlepszy instruktor p. Rafał !! (1) Wszystkim polecam szkole jazdy Speed. Egzamin zdany za pierwszym razem, a... Krzysiek Najlepsi! (1) Świetna szkoła jazdy! Kurs mija bezproblemowo, przyjemnie i strasznie szybko.... Ala PAN RAFAŁ NAJLEPSZY INSTRUKTOR!! (1) Serdecznie polecam wszystkim OSK Speed! Zdecydowanie jazdy z Panem Rafałem!... Agnieszka Super szkoła! (1) Polecam wszystkim.Uczą nie tylko świetnie ale też skutecznie.Jestem osobą... AsiaK Świetna szkoła! (1) Z cała pewnością mogę polecić instruktora Pana Rafała, z którym miałam tylko... Dominika Ania - opinia (1) Przeprowadzenie kursu OK, jazdy z najlepszym instruktorem panem Rafałem.... Ania Polecam (1) Cały kurs przebieg dość szybko, teoria prowadzona w ciekawy sposób, miła... Daniel Polecam (1) Polecam. Teoria świetnie wyłożona przez Pana Janusza... lekcje praktyczne z... Pola Super SZKOŁA Ale Pani ANIA instruktor jest rewelacyjna a Rafał zabawny (1) Kurs sama przyjemność na teorie aż się chciało chodzić zaś praktyka ja miałam... ANIA Najlepsza szkoła jazdy (1) Naprawde godna polecenia szkółka. Cały kurs zajął mi 2 i pół miesiąca. Teoria... Patrycja Wszystko za 1 (1) Zdecydowanie polecam Speed, instruktorzy komunikatywni, mili, dobrze... Krystian