OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Super instruktor, pełen profesjonalizm! (1) Serdecznie dziękuję Panu Romanowi ze szkoły jazdy OKS Speed za rzetelne... Dominika G. egzamin zdany a pierwszym razem (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem w tym tygodniu najprawdopodobniej odbieram... Szymon Polecam (1) Polecam tą szkołę, szczególnie instruktora Rafała Krzysztof Rynkus
Najlepszy instruktor - Grzegorz Chrzanowski :) (4) Chciałabym polecić instruktora Grzegorza Chrzanowskiego, który nie tylko... Marcelina Super Szkoła (1) Teoria z Panem Januszem bardzo profesjonalna oraz praktyka z Panią Marzeną... Robert Bardzo dobra szkoła, super atmosfera (1) Bardzo polecam :) Szybko i skutecznie można pojąć teorię, Pan Janusz świetnie... Agata instrtuktor Adam - najlepszy!!!! (1) Gorąco polesam OSK Speed. Najlepszym instruktorem na świecie jest P. Adam,... Tomasz W Polecam (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Najlepszy instruktor PAN RAFAŁ. Dzięki... Marta Mistrzostwo swiata ! (1) Pan Janusz to mistrz swiata! Teoria przeprowadzona w sposob perfekcyjny. Nie... Sandra poleca osk speed (1) Polecam osk speed Teoria z p.Januszem super przeprowadzona Praktyka z... Dominika Polecam (1) Polecam Pana Jacka- wesoły konkretny i bardzo elastyczny. Kto ma problem z... Kasia polecam pana Adama i panią Marzene (1) bardzo fajna szkoła. Solidnie przygotują cie do egzaminu na prawo jazdy. ja... weronika Polecam! (1) Świetna szkoła jazdy która bardzo dobrze cie przygotuje. Po teorii z panem... Patryk Polecam instruktora Rafala (1) Kurs szybko minął w super towarzystwie Pana Rafała. Instruktor bardzo... Marta super speed (1) Polecam wszystkim instr.P.Rafała Seba Super szkoła zdane za pierwszym razem. (1) Fajna atmosfera i utalentowani ludzie. Polecam jak najbardziej każdemu. Paweł Najlepsza szkółka - serdecznie zapraszam (1) Świetni instruktorzy, teoria przeprowadzona wzorowo. Każdy szczegół... Pawlos Polecam serdecznie:) (1) Nie miałam pojęcia o kursach prawa jazdy w Gdańsku, koleżanka poleciła mi OSK... Marysia Osk speed rulez (1) Trochę trwało zanim udało mi się skończyć kurs. Miało być weekendowo, a... Wojtek Stawiam na OSK Speed! (1) Wybrałam szkołę Speed, bo jako jedyna w okolicy oferowała kursy weekendowe. I... Ola