OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Najlepsza SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!!! (1) Gorąco polecam OSK Speed, a przede wszystkim instruktora p.Rafała - dzięki... Marta POLECAM!!!!! (1) Polecam tę szkołę! Super instruktorzy i atmosfera. Praktyki odbywałam z Panem... Magda Polecam! (1) Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym. Doskonałe przygotowanie teoretyczne... Radosław
Świetna szkoła :) (1) Zajęcia teoretyczne z panem Januszem wspominam bardzo miło, są prowadzone w... Klaudia Polecam ! (1) Polecam SPEED-a każdemu ! Najlepsza szkoła jazdy do jakiej można trafić !... Paulina Najlepsze przygotowanie! (1) Polecam wszystkim OSK Speed! Mimo trudnych początków, zdałam egzamin... Natalia polecam :) (1) Szkółka godna polecenia, egzamin państwowy zdany za pierwszym razem... Natalia POLECAM!! (1) Jak najbardziej polecam OSK Speed. Zajęcia teoretyczne prowadzone z Panem... Izabela G. Polecam! (1) Polecam wszystkim OSK SPEED! Zajęcia teoretyczne to sama przyjemność,... Marta Polecam :) (1) Po kursie w OSK Speed jestem od kilku dni szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy... Artur z Gdańska Polecam (1) Jak najbardziej polecam OSK Speed. Super podejście do kursantów. Teoria z... Magda POLECAM! (1) Gorąco polecam wszystkim OSK Speed! Przygotowanie na kierowce profesjonalne.... Agnieszka Serdecznie polecam OSK SPEED i Instruktora Pana Romana (1) Dużo dobrego nasłuchałam sie i naczytałam o tej szkole jazdy i opinie są jak... Basia OSK Speed - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, bez problemu można się dogadać z instruktorami. Po... Jakub Łyskawa Świetna Szkoła Jazdy! (1) Bardzo fajnie i zrozumiale przeprowadzona część teoretyczna przez Pana... Damian S Gorąco polecam! (1) Pan Janusz w profesjonalny ale ciekawy sposób przedstawił teorię a instruktor... Adam Polecam OSK SPEED i Instruktora Romana (1) OSK Speed bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu teoretycznego i... Wojtek Polecam! (1) Gorąco polecam każdemu! Doskonałe przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne.... Radosław Polecam Osk Speed! (1) Polecam wszystkim wybrać tę szkołę! Pracownicy to ludzie z pasją, którzy... Natalia Doskonała szkoła (1) Świetni instruktorzy, świetna atmosfera, teoria jak i praktyka zdane za... Krystian