OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam każdemu kto chce sie nauczyć dobrze jeździć (1) Zajęcia teoretyczne nigdy nie były nudne, a wiedza została dobrze nam... Krzysztof bardzo polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu nauki jazdy w tym osrodku szkoleniowym... szymon Vanessa - opinia (1) Świetna szkola, instruktorzy na 6 oraz cena bardzo przystepna :) polecam!! Vanessa
:) (1) Pan Jacek - bez wątpienia wyróżnia się na tle innych mentorów jak i w ogóle... Natasza H. OSK SPEED ! Profesjonalizm na najwyższym poziomie ! (1) Z całego serca polecam Szkołę Jazdy OSK SPEED. Przede wszystkim... Dominika :) Bardzo polecam! (1) Polecam serdecznie, egzamin zdany za pierwszym razem. Pan Rafał świetny... Zuza Polecam !!! (1) Polecam w 100% teoria i praktyka zdana za pierwszym razem.Teoria z Panem... Asia Było warto. (1) Właśnie zdałem egzamin praktyczny w pordzie za pierwszym razem. Bardzo gorąco... O. Polecam ! (1) Właśnie jestem po zdanym egzaminie w PORDzie i chciałbym z czystym sumieniem... Dareczek Polecam jazdy z Panią Bożenką!Instruktor na 6! (1) Serdecznie polecam naukę jazdy u PANI BOŻENKI! Świetny, cierpliwy instruktor,... Agnieszka Polecam OSK Speed ! (1) Chciałbym polecić bardzo OSK. Wszystko dobrze wytłumaczone , bez nerwów ,... Krystian Serdecznie polecam wszystkim OSK Speed (1) Bardzo miła atmosfera, bardzo wysoki poziom nauczania. Zaczynałam jazdę z... Anastasia Polecam w 100% (1) Wykłady interesujące dzięki p.Januszowi a jazdy mega spokojne bez stresu... Gosia Polecam Pana Bogdana i Speed. (1) Bardzo polecam! Pan Bogdan jest bardzo cierpliwy i spokojny, nie krzyczał, a... Weronika Polecam (1) Polecam bardzo miła obsługa ! Najlepsze instruktorka Pani Bożena ! Polecam z... Norbert Zdecydowanie polecam (1) OSK Speed jest moją drugą i ostatnią szkołą odkąd zaczęłam przygodę z prawem... Ewelcia Pan Rafał najlepszy (1) Polecam wszystkim osk Speed. Szkoła genialna na wysokim poziomie. Wykłady... Magdalena Najlepsza szkoła!!! (1) Z całego serca polecam OSK Speed!!! Pan Janusz jest świetnym wykładowcą,... Monika.M Kapitalna ! (1) Te wszystkie pozytywne opinie nie biorą się z kosmosu. Jeden z najlepszych... Prezes:) Polecam osk speed (2) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie i zrozumiale co potwierdza... Michał