OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Bardzo zadowolona! Polecam! (1) Bardzo polecam OSK SPEED a w szczególności mojego instruktora p. JACKA;).... Weronika Szkoła jazdy tylko - OSK Speed !!! (2) Pan Janusz bardzo dobrze przekazuje wiedzę na zajęciach teoretycznych.... Agnieszka Najlepsza szkoła !!! (1) Szkołę polecili mi znajomi, za co jestem bardzo wdzięczna. Teoria... Monika O.
Świetni! (2) Bardzo polecam tą szkołę w szczególności Panią Marzenę i Pana Adama, z... Viktoria świetna szkoła jazdy (2) polecam osk speed! Zajęcia teoretyczne z panem Januszem były prowadzone w... Wojtek Naprawdę godna polecenia szkoła jazdy (1) Uczył mnie pan Janusz i pan Jacek, nie tylko rzetelnie przekazywali wiedzę... Jarek kurs jazdy (2) Bardzo fajny nauczyciel, zawsze ze spokojem wszystko tłumaczy, ma dużo... Paulina REWELKA (1) Suuppeerr OSK . Teoria z Panem Januszem interesująca. Jazdy z Panem Bogdanem... Wito Very good (1) Najlepsza szkoła pod słońcem. Jazdy z Panem Bogdanem, to prawdziwą... Kasia Polecam! (1) Polecam wszystkim szkółkę jazdy OSK SPEED! Nauka teoretyczna przeprowadzona... Julia OSK Speed - idealny wybór! (2) Jak najbardziej polecam szkołę Speed. Zajęcia teoretyczne prowadzone są... Ania osk speed - gorąco polecam (1) Serdecznie wszystkim polecam osk speed. Teoria przeprowadzona szybko i... Karolina Polecam OSK SPEED ! (1) Szkółka bardzo dobra i poziom nauczania super ! Polecam ta szkółkę i Z Panem... Sebastian SERDECZNIE POLECAM (2) Do OSK Speed natrafiłam dzięki trójmiasto.pl i absolutnie się nie zawiodłam!... Sophia Polecam OSK Speed (1) Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne rewelacja. Cała wiedza przekazywana... Kasia Najlepsze OSK (1) Jak kursy to tylko w OSK Speed!! Zabawne zajęcia teoretyczne, wszystkie... BD Wielki pozytw (1) Serdecznie polecam wszystkim wahającym się nad wyborem szkoły ! Doskonałe... Mateusz J. Polecam (1) Sugerowałem się opiniami przy wyborze szkoły i sie nie zawiodłem. Egzaminy... Jaro Zdecydowanie polecam! (1) Wybrałam osk "speed" tzw "drogą pantoflową" ze względu na bardzo dobre opinie... Daria POLECAM!!! (1) Polecam OSK SPEED! :) Wybrałam tę szkołę jazdy po poleceniu od znajomych i... Ania