OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam! (1) Bardzo polecam naukę jazdy w tej szkole. Wszystko na luzie i bezstresowo.... Anna halo halo, polecam! (1) Ośrodek na 6+ ! Z panem Adasiem jazda bezstresowa, na totalnym luzie, jak z... EDA Najlepszy ośrodek szkolenia w trójmieście!!! (1) Speed najlepszy ośrodek!!! Teoria za pierwszym, jazdy za pierwszym.Jazdy... HOSTEJCZ
OSK SPEED - NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE !!! (1) Profesjonalna szkoła godna polecenia.Bardzo przyjazna atmosfera, zespół... Dorota Piotrowska Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Słyszałam kilka pozytywnych opinii od moich znajomych o tej szkole,dlatego... Marta Gorąco polecam!!! (1) Chciałbym wszystkim szczerze polecić OSK Speed. Wszystko jest na najwyższym... Michał Jedyna taka w trójmieście !!! Polecam SPEED !!! (1) W SPEED odbyłam kurs teoretyczny, praktyczny i jazdy dodatkowe. W 100% mogę... Ewa Super Speed ! (1) Polecam Wam Speeda! Teoria nie usypia było fajnie. Jazdy spoko Pan Janusz... Kate NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH !!!! (1) Z wielką przyjemnością polecam. Teoria - wszystkie niezbędne i praktyczne... Dominika Pan Janusz- POLECAM!!!! (1) Najlepszy instruktor! Byłam w dwóch ośrodkach miałam paru instruktorów,... Maciej Szkola na 6+ (1) Szkola na 6+. Chcialabym podziekowac za przekazana wiedze teoretyczna i... Dominika Polecam gorąco OSK SPEED - najlepszy w 3mieście !!!! (1) Witam, chciałam podziekować Speedowi i Panu Januszowi Opiela:) Jestem... Justi Polecam OSK SPEED i Pana Janusza :) :) (1) Pan Janusz - cierpliwy, inteligentny, przesympatyczny człowiek a przede... Wanda Speed!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę!!! Pełen profesjonalizm co... Wojtek Osk Speed - Super (1) Bardzo polecam Osk Speed. Nie wiedziałam, że tak łatwo dam się nauczyć... Agata Polecam (1) Profesjonalna szkoła! Super przygotowała mnie do egzaminu, szczególne... Jacek Super - Polecam;););) (1) Wszystko mi sie podobało od A do Z. Chyba nie moglam trafić na lepsza szkole!... Kaja PETARDA!!! (1) Serdecznie polecam kurs z Panem Januszem - zero stresu od samego początku,... Joanna Naprawdę polecam (1) Zdałem za pierwszym podejściem - to chyba jedna z najlepszych rekomendacji... mkralias MEEEGA polecam (1) chcesz zdać idż do speed , zdałem za pierwszym razem. nie było trudno dzięki... maciek