OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Najlepsza szkoła!!! (1) Polecam wszystkim szkołę Speed. Profesjonalne podejście do kursantów. Zdałam... Marianna Polecam (1) Polecam serdecznie tę szkołę jazdy! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za... Patryk Najlepszy ośrodek! (1) Kurs przeszedł sprawnie, w miłej atmosferze. Pozdrawiam pana Bogdana,... Kuba
NAJLEPSI (1) Kurs zacząłem w październiku a wczoraj za pierwszym razem zdałem egzaminy... Damian Polecam (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy. Dobrze i szybko przeprowadzone... Natalia Najlepsza szkoła w Trójmieście! Wszystko zdane za pierwszym! (1) Jeśli zastanawiacie się jaką szkołę wybrać, to serdecznie polecam OSK Speed!... Bernard polecam (1) Zarówno teoria z panem Januszem jak i jazdy z panem Jackiem świetne. Obydwaj... Błażej POLECAM!!! (1) Bardzo polecam OSK Speed. Egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem.... Karolina Zdecydowanie polecam (1) Z czystym sercem mogę wszystkim polecic OSK Speed. Zajęcia teoretyczne z... Filip Gorąco polecam ! (1) Wszystko zdane za 1 razem. Pani Marzena i Pan Adam doskonale przygotowali... Karolina POLECAM! (1) Zdane za pierwszym, dzięki profesjonalnym przygotowaniu z teorii z Panem... Marta OSK Speed (1) Szczerze polecam OSK Speed. Pan Janusz potrafi nawet z czegoś tak nudnego jak... Andrzej L Polecam (1) Teoria z panem Januszem zawsze w świetnej atmosferze. Jazdy z panem Bogdanem... Basia Gorąco polecam (1) Pełen profesjonalizm, zajęcia teoretycznie super prowadzone przez Pana... Kasia "Kierowca na drodze ma przede wszystkim myśleć!" (1) Ulubione zdanie pana Janusza, które zapamiętałam raz a dobrze :) Polecam... Wiktoria polecam osk speed (1) Polecam osk, ponieważ pan Janusz Opiela prowadzi wspaniale lekcje. Opowiada... Michał POLECAM OSK SPEED (1) Bardzo mili i doświadczeni instruktorzy tworzą za równo dla siebie jak i dla... Patryk bardzo dobra szkoła! (1) Polecam instruktora Adama! Świetne podejście do kursanta, wszystko jasno... Monika Z całego serca polecam! (1) W 2014 postanowiłam, że chcę zrobić kurs przyśpieszony, weekendowy. Chodziłam... Karolina M Na duży plus! (1) Jestem juz po wszystkim - kurs szybko minął, egzamin zdany! Poleca wszystkim ;) Agata