OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

OSK Speed nauka jazdy kat B (1) BAAAARDZO polecam szkołę OSK Speed w Gdańsku, zwłaszcza instruktora Janusza,... Dorota OSK SPEED (1) Polecam OSK Speed z całego serca. Mega profesjonalne podejście połączone ze... Robert OSK Speed (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tę szkołę. Kurs teoretyczny prowadzony przez... Mikołaj
Polecam!!! (1) Dzięki Pani Marzenie egzamin zdany za pierwszym razem!! Nawer moj... Absolwentka Najlepszy Ośrodek!!. (1) Szczerze polecam wszystkim ten ośrodek, nauka teoretyczna jak i praktyczna... Sebastian Jedyny taki OSK ! (1) Najwazniejsze dla tych,ktorzy chca miec PRAWO JAZDY: zdalam teorie za... Aneta N. Wspaniała OSK Speed (1) Wszystkim wam polecam OSK Speed jeśli chcecie dobrze zdać egzamin na prawo... Marek Szypulski Speed-"Szkoła profesjonalistów" (1) Więc tak zacznę może od Pana Janusza, super facet uczył mnie teorii tłumaczy... Kuba.W OSK Speed (1) Polecam przede wszystkim jako instruktora Pana Adama. Dopóki z nim nie... paula Świetna szkoła jazdy! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim OSK Speed! Zajęcia teoretyczne z Panem... Dominika Świetna szkola! (1) Polecam wszystkim, ktorzy chca miec ciekawe zajecia z teori oraz... Weronika M. Najlepsza szkoła pod słońcem!;) (1) Szczerze polecam! Pierwsze zetknięcie z nauką jazdy przebiegło jak... Kasia Szkoła jazdy godna polecenia! (1) Teoria z panem Jackiem przebiegła w świetny sposób. Potrafi on trafnie i... Michał OSK Speed polecam (1) OSK Speed polecam. Teoria z p. Januszem wspominam bardzo dobrze, konkretnie... kierowca_bombowca szkoła z klasą-polecam (2) Powiem szczerze, że z jednej strony radość, bo właśnie zdałam egzamin na... halina Polecam :):):) (1) Szkołę polecili mi znajomi, za co jestem im niezmiernie wdzięczna.... Mionika NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Egzamin praktyczny zdany co prawda za drugim razem, a... Kasia Najlepsza szkoła pod słońcem;) (1) Zaczynajac od miłej atmosfery w biurze, ciekawych wykładów i przyjemnej... Olga Polecam (1) Gorąco polecam OSK Speed ze względu na profesjonalne podejście i... "absolwentka" Polecam z wielką przyjemnością :) SUPER OSK (1) Dziękuję serdecznie za profesjonalne przygotowanie do egzaminu! Polecam... Daria