OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Wielkie super :) (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Uważam że jest to... Monika NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE! (1) Pomimo tego, że i rodzina i znajomi odradzali mi zapisywanie się na kurs... lusi Wiadomo kto. (1) Jazdy z Panem Januszem? Lepiej trafić nie można! Ale nie będę schlebiać za... Natalia
Monika Zarzycka - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem dzięki... Monika Zarzycka Polecam :) (1) Nadal brzmi to dla mnie niewiarygodnie ale - zdałam egzamin na prawo jazdy... Darek Polecam szkołę jazdy (2) Bardzo polecam szkołę jazdy Speed, a szczególnie Panią Marzenę Kalkowską.... Daniel najlepsza szkoła!!! (1) Teoria z Januszem (fitnesiakiem) i jazdy z Jackiem najlepsze!!! Najlepsza... Artur P. Świetna szkoła jazdy!! (1) Bardzo polecam tą szkolę jazdy, zarówno ja i mój brat zdaliśmy egzamin... Marta H. Najlepszy!! (1) Polecam wszystkim Pana Adama,uczy naprawdę jazdy! Przygotowanie do egzaminów... Zadowolona:-) najlepsza szkola w trojmiescie :) (1) Polecam wszystkim :) egzaminy zdane bez problemu , fantastyczne wyklady i... Martusia Monika D. - opinia (1) Gorąco polecam najlepszą szkołę jazdy. Wszystko zorganizowane jest w taki... Monika D. Profesjonalnie! (1) Zależało mi na na dobrej szkółce jazdy, po której dam radę bez problemu... Ola POLECAM! (1) Świetna szkola, polecam, a jesli ktos juz jest gdzie indziej to zachecam... M :D Jeśli chcesz się nauczyć jeździć... (1) nie wahaj się ani przez chwilę i zapisz się na kurs w szkole SPEED. Tutaj... Mistrzyni kierownicy :) Baaaardzo polecam! (2) Zarówno teoria jak i praktyka zdane bezbłędnie, za pierwszym razem. Jeżeli... N.A Będę polecać znajomym! (1) Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem :) Jazda- bezbłędna. To... Paula bardzo polecam! (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, atmosfera wspaniała :) Pozdrowienia dla... dorotka Polecam! (1) Polecam wszystkim OSK Speed! Świetna teoria z p. Januszem i super jazdy z... Natalia Naprawdę warto :) (1) Co prawda nie zdałam za 1 razem, ale tylko i wyłącznie przez swoją własną... Mk Gorąco Polecam (1) Zdany egzamin za pierwszym razem . Polecam p. Artura Janika . Świetne... Bartek