OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam . Miałam kurs przyspieszony, na którym nie dało się nudzić... Natalia ZDAŁAM:D (1) Dołączam komentarz pozytywny. W środę zdałam egzamin na prawko:D!! Cieszę się... Iwona ola - opinia (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy z uwagi na wykwalifikowanych... ola
Polecam :) (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do Speeda :) Wykłady super, a Artur... a. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY! (4) Polecam bardzo serdecznie,Pan Janusz jest super nauczycielem, ma podejście do... Ola Super szkoła (1) dziękuję serdecznie za wzorowe przygotowanie mnie do egzaminu. Mam juz prawo... Janek absolwent - opinia (1) Serdecznie polecam. W szczególności Pana Janusza. absolwent Polecam!!! (1) Super szkoła, teoria bardzo ciekawie poprowadzona- ekspresowo w 2 weekendy, a... Ola Polecam ! Zdałam za 1 razem ! (1) Marzenko, ach droga Marzenko! Jak podziękować Ci mam, bo nigdy nie myślałam,... Patrycja NAJLEPSZA !!! (1) Super ośrodek, pełen profesjonalizm, ciekawie, interesująco i z humorem... Magda ZDANY EGZAMIN ZA 1 RAZEM = OSK SPEED!! (1) ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! Polecam ośrodek, zajecia teoretyczne ciekawie... Maciek Świetna szkoła!Polecam (1) Naprawdę świetny ośrodek.Mili,sympatyczni i życzliwi instruktorzy.Dopasują... Artur C. Serdecznie polecam!!! (1) Super ośrodek, pełen profesjonalizm. Wszystko bardzo dobrze wyjaśnione i... Dawid Włodek - opinia (1) P.Marzeno wielkie ale to wielkie buziaki za wytrwałość i wyrozumiałość z... Włodek NAJLEPSZY OSK W GDAŃSKU !!! (1) Zajęcia teoretyczne były prowadzone przez Pana Janusza w sposób rzetelny i... Michał Polecam w 100%!!!! (1) Serdecznie polecam OKS Speed kazdemu kto sie jeszcze nie zdecydowal na... Marina Polecam w każdym wieku :) (2) Jestem osobą trochę starszą( co na początku mnie zniechęcało do zapisania... Jadwiga S. POLECAM! WSPANIAŁA SZKOŁA! (1) Wspaniałe przygotowanie z teorii, miła i ładna obsługa w biurze, no i... nowy kierowca :D REWELACJA -POLECAM WSZYSTKIM (1) Kurs podstawowy robiłam w innym ośrodku i niestety nie zdałam części... Basia SPEED (1) Jesteście najlepsi miła atmosfera , szczególnie jazda z P. Bogdanem jest... Pozdrawiam ;)