OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Na naukę jazdy tylko do szkoły SPEED! (1) Serdecznie polecam SPEED wszystkim. Jeśli ktoś się zastanawia, gdzie się udać... Ada Zdecydowanie polecam! (1) Naprawdę szczerze: godna polecania szkoła nauki jazdy. Osobiście brałem... Szymon Polecam Speed ! (1) Wykłady w ciekawej formie, prowadzone w taki sposób, że chętnie się słucha.... Gosia
Najlepszy Ośrodek! (1) Wszystkim polecam naukę jazdy w OSK Speed! Bardzo dobre przygotowanie... Maria Bez najmniejszych wątpliwości POLECAM!!!! (1) Bez wątpienia OSK Speed jest jedną z najlepszych szkół nauki jazdy w Gdańsku.... Marta Zdecydowanie polecam (1) Podczas wykładów prowadzonych przez pana Janusza panowała miła i luźna... Zbyszek Rewelacyjna szkoła (1) Profesjonalna nauka jazdy, która procentuje umiejętnościami radzenia sobie w... Anka Zdałam!!! (1) Zdałam za pierwszym razem!!!! IZA Iza POLECAM!! (1) Zdecydowanie polecam OSK SPEED!! Dzięki cierpliwości, wyrozumiałości i dobrym... Marcysia Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam, zajęcia w weekednowym trybie da się znieść i... Marcin S. Sylwia - opinia (1) Ja korzystałam z usług Pana Janusza jakieś 4 lata temu i cieszę się że wciąż... Sylwia PAN JANUSZ- INSTRUKTOR GODNY POLECENIA (1) PAN JANUSZ JEST BARDZO RZECZOWYM, CIERPLIWYM I DOSWIADCZONYM INSTRUKTOREM.... IZA Jedyny OSK, który naprawdę uczy jeździć (1) 4 lata temu próbowałam zdawać egzamin w Elblągu, bezskutecznie. Przenosząc... Ewa Polecam ! (1) Ośrodek wybrałam na podstawie komentarzy na trojmiasto.pl i nigdy nie... Agnieszka Polecam (1) Teorię zaczęłam w listopadzie, tryb weekendowy. Zajęcia prowadzone przez p.... Ola Polecam!!! (1) Polecam !!! Aga Motór to je to :-) (1) jestem w trakcie kursu i juz wiem ze dobrze wybrałem , Mateusz jest calkiem... cinek Mateusz! :) (1) co prawda nie przeszłam kursu,a wzięłam tylko dodatkowe dwie godziny na... Iwonka od Pati NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!! (1) Nigdy w życiu nie spodziewałabym się że trafię na IDEALNĄ instruktorkę.Pani... Nati Dzięki :) (1) To się nazywa profesjonalizm - teoria z p. Januszem rewelacja, potrafi... O.