OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Dzięki! (1) Krótko zwięźle i na temat, egzamin zdany za pierwszym razem, co jest zasługą... Paweł Ośrodek godny uwagi (1) Cały etap szkolenia profesjonalnie przeprowadzony. Część teoretyczna... Szymon tabacznik Instruktor Grzegorz (1) Super podejście, zaangażowanie, niesamowita atmosfera, Potrafi w przystępny... Aga
Polecam ;)) (1) Zdałem wczoraj egzamin, bardzo dobrze przeprowadzona teoria u Pana Janusza... Tomasz polecam speeda (1) wykłady których chce się słuchać , które się rozumie i nikt nie przysypia ,... żaneta jason - opinia (1) Znajoma własnie robi kurs i bardzo chwali tą szkołe szczególnie pana michała... jason Polecam !!! (1) Zdałam za pierwszym razem :) Agata. Kamila. - opinia (1) do ośrodka poszłam za namową kolegi który zdał za pierwszym razem.. Teoria... Kamila. DZISIAJ ZDAŁAM !!!!!!!!! HURAAAAAAAAAA (1) Nie chciałam zapeszać ale sie sprawdziło. Byłam w 2 ośrodkach i mimo... Krystyna Polecam! (1) Wszystko ok, instruktorzy mili i profesjonalni, kurs weekendowy strzał w 10.... Justyna Polecam !!! (1) Ośrodek godny polecenia. Dlaczego? Wymienię tylko: ciekawie prowadzone... M. Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! (1) Polecam tę szkołę każdemu, a przede wszystkim tym osobom, które nie są pewne... Paulina Pani Kapitan Melduje wykonanie zadanie... :D (1) Polecam wszystkim tą szkołę jazdy, kurs weekendowy świetny, mimo że jest to... Jędrzej POLECAM!!!! (1) Świetnie prowadzona teoria, z możliwością przerobienia jej w 2 weekendy,... J WARTO (1) Goroąco polecam! Suoer ośrodek dla osób, które chcą zdać egzamin, ale przede... Kami ;) Polecam (1) Świetne wykłady i jazdy. Bardzo dobra atmosfera co ułatwia naukę. Polecam... mario Szok !!! (1) Parę godzin dodatkowych wystarczyło by zdać egzamin. Bardzo dziękuję:) Monika Najlepszy OSK z najlepszym instruktorem - panem Januszem! (1) Świetna szkoła, zajęcia z człowiekiem o bardzo rozległej wiedzy nt. nauki... Młoda Pani Doktor K. kasia - opinia (1) Zdałam za 1-szym razem !!! Miałam to szczęście, jeździłam z Michałem. Super... kasia Polecam. (1) Kurs na prawo jazdy zrobiłam 8 lat temu... 3 lata temu po kolejnym niezdanym... Magda.