OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Jak nie tu, to nigdzie indziej ! (1) Powiadam Wam, iż ta oto OSK wyszkoliła mnie wzorowo. Wspaniała atmosfera,... Szymon "Viking" Polecam (1) Wszystko ok, profesjonalnie i w miłej atmosferze, świetnie prowadzone zarówno... Marcin 100% profesjonalizmu, polecam! (1) Zdałam egzamin za 1-szym razem, więc z czystym sumieniem mogę polecić ośrodek... Goldy
PRZEPETARDA!!! GORĄCO POLECAM!!! (1) Zdecydowanie uważam, iż jest to najlepsza szkoła nauki jazdy jaką mogłam... MagdaLena Mistrz świata !!!! (1) Kierownik ośrodka SPEED jest mistrzem świata nauki jazdy - byłam juz w 3... Adrianna Góralska Super (1) Nauka teoretyczna zleciała migiem część praktyczna również a co najważniejsze... Kamila dzięki wielkie Artur :-):-) (1) Jestem bardzo szczesliwa że zdałam to prawo jazdy. Kolejny cel osiągniety. Po... Matylda Super szkoła!!! (1) wykłady super prowadzone przez Janusza a jazda z Arturem to sama frajda.... Sławek Ekstra! (1) Egzamin zdany za PIERWSZYM RAZEM ! Gorąco Polecam !!! M SPEED--> JESTEŚCIE NAJLEPSI ! 3 RAZY TAK!;) (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem szkoły jazdy, znajomy polecił mi OSK... E. Super ośrodek (1) Polecam wszystkim Ośrodek SPEED naprawdę miła atmosfera , zajęcia z teorią... Paweł Polecam p. Marzene (1) Bardzo wysoki poziom, fachowe nauczanie (zdalem za pierwszym razem) Arek Polecam (1) Polecam ośrodek a szczególnie instruktora imieniem Michał ponieaż bardzo... anka dobra firma (1) W dziedzinie zdominowanej przez facetów okazuje się,że najlepszym... Arek super (1) Dzięki Michałowi zdałam za pierwszym razem. To naprawdę profesjonalista. Magda Polecam wszystkim! (1) Po dwóch latach przerwy doszkalałam się w Speedzie - fantastyczna atmosfera,... Li Jak najbardziej godny polecenia ośrodek!!! (1) Miła atmosfera. Teoria przekazana w ciekawy i przystępny dla słuchacza... daria Polecam SPEED ! (1) To profesjonalna Szkoła Nauki Jazdy, to bardzo dobrze zainwestowane... Martyna 100 % gwarancji na zdanie egzaminu (1) Bardzo polecam! Korzystałam z jazd dodatkowych pod nadzorem Mateusza i... Ewa Ośrodek pierwszego wyboru (1) Moim instruktorem był Mateusz, bardzo wyluzowany instruktor jazda z nim jest... HUbert Swęd