Dominika - ocena (1) Cała najważniejsza wiedza jak zdać egzamin oraz jak jeździć dobrze na drodze... Dominika Zuzanna - ocena (2) Super szkoła, bardzo dobre podejście do kursanta, z całego serca polecam :) Zuzanna Piotr - ocena (1) Dr Wysocki i oddział chirurgii to wspaniałe miejsce, cudowna atmosfera i na... Piotr
Ina - ocena (1) Kupno mieszkania | Współpraca z Panem Kamilem z biura Partnerzy okazała się... Ina Lukasz i bartek - ocena (1) Serdecznie polecam pania Karoline Jabłońska ktora wykazala sie pelnym... Lukasz i bartek Kacper - ocena (1) Pan Damian K to agent który działał konkretnie, bez przeciągania i... Kacper Zuzanna - ocena (1) Agent, z którym pracowałam, wykazał się ogromnym zaangażowaniem. Dostawałam... Zuzanna Małgorzata - ocena (1) Moja córeczka chodzi tam z uśmiechem na buzi, a to jest dla mnie najważniejsze. Małgorzata Agata - ocena (1) Od wejścia czułam się zaopiekowana Zdecydowanie polecam! Agata Pacjentka - ocena (1) Zgadzam się z opinią Pani, która dodała tutaj opinie. Jestem z zawodu... Pacjentka Anna - ocena (2) Personel jest przesympatyczny, a atmosfera po prostu magiczna. Cieszę się, że... Anna Adrian - ocena (1) Doradca okazał się finansowym przewodnikiem, który zamiast gubić w meandrach... Adrian Kris - ocena (2) Polecam R-Cito Rechabilitacja. Po urazie barku zgłosiłem się do Pana Szymona... Kris Henryk - ocena (1) Bardzo dziękuję za pozytywne rozpatrzenie wniesionej reklamacji. Jestem pod... Henryk Byłu uczeń - ocena (1) Cena zajęć z języka angielskiego jest bardzo wysoka, natomiast jakość... Byłu uczeń Ewa Paśko - ocena (1) Pan Daniel pomogl nam bezboleśnie przebrnąć przez proces pozyskania kredytu... Ewa Paśko Arek - ocena (7) Niestety z polecenia (!) trafiłem na tę firmę. Pomimo opracowanego projektu... Arek Mariola - ocena (1) Obsługa była pomocna. Na pewno wrócę w razie potrzeby! Mariola Piotr H. - ocena (1) Bardzo miła atmosfera zarówno w poczekalni jak i samym gabinecie zabiegowym.... Piotr H. Piotr - ocena (1) Nie polecam. Janusze biznesu. Kuchnie projektuje ktos inny. Wymiaruje ktos... Piotr