Miłos - ocena (1) Dobre jedzenie, ładnie,wygodnie, była kolejka ale warto postać Miłos Tomek - ocena (2) Budynek został oddany z opóźnieniem, ale to jedyna istotna wada, którą można... Tomek Jolanta - ocena (1) Szybki czas reakcji. Otrzymałam komplet informacji i wsparcie Jolanta
Dorota - ocena (3) szkrabolandia jest kameralnym przedszkolem, w którym pracują nauczyciele oraz... Dorota Julii - ocena (4) Meduza tylko z nazwy dawno temu full,mlodziezy, piwo,pepsi bagietka, ciastko... Julii Karol Pszczółkowski - ocena (1) Współpraca z Adamem to była przyjemność, rzeczowe konkretne podejście,... Karol Pszczółkowski Kasia - ocena (1) Bardzo smacznie i tanio polecam Kasia Artur - ocena (1) lesinska concept wzięli moją kamienicę w Oliwie i zamienili ją w dzieło... Artur Eryk - ocena (1) Trenuję tu od lutego i progres jest ogromny. Nawet przy jednym treningu w... Eryk m.m - ocena (1) Moje dziecko chodzi 3 rok do tej placówki, wiem, że negatywne opinie są od... m.m aallaa - ocena (1) Świetna wyprawa do Tajlandii! Pełna atrakcji, widoków i smacznego jedzenia,... aallaa Michał - ocena (2) Bardzo polecam pracownie ASK Architekt Pana Szymona Kuhn. Kontakt z Panem... Michał Sergiusz - ocena (1) Lokal mały ale burgery rewelacja! Są przekąski. Sergiusz Michał - ocena (1) Polecam usługi Ubezpieczalni oraz współpracę z Panią Joanną, która w miły i... Michał Katarzyna - ocena (1) Świetna placówka z podejściem bliskościowym i indywidualnym. Wykwalifikowana... Katarzyna Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi depilacji laserowej. Przyjazna miejsce i... Natalia Patryk - ocena (1) Przyszedłem zakupić garnitur/smoking na wesele. Wyszedłem z całym zestawem w... Patryk Kaja - ocena (1) Profesjonalne, empatyczne podejście. Pan Bartosz bardzo pomocny. Posiada... Kaja Magda - ocena (1) Smaczne,świeże obiady. Rewelacyjne ceny. Polecam Magda Agata - ocena (1) Bardzo przyjemny gabinet, z salą gimnastyczną (do tej pory nie spotkałam się... Agata