Patryk Z - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości Flow Estate za zaangażowanie, szybką transakcję,... Patryk Z Michał - ocena (1) Fajne miejsce z muzyką na żywo, może trochę małe a dzięki temu ma Swój klimat Michał Kamil - ocena (1) Nowa siłownia, świetna atmosfera , profesjonalna kadra Kamil
Ewelina - ocena (1) Terapia była dla mnie przestrzenią do lepszego poznania siebie i zmierzenia... Ewelina Michał - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tego doradcę. Proces przekształcenia i... Michał Adam - ocena (1) Mieliśmy problem z lokatorem w Warszawie, który od miesięcy nie płacił i... Adam Michał - ocena (1) Super zabawa, świetne tatuaże, profesjonalne i humorystyczne podejście... Michał Anita - ocena (1) Pierwsza moja wizyta i taka super zabawa. Z pewnością jeszcze nie raz tutaj... Anita Joanna - ocena (1) Fachowe podejście i świetna znajomość rynku. Dzięki nim kupiłam mieszkanie... Joanna Ola - ocena (1) Klimatyczne miejsce, super atmosfera polecam Ola Victoria - ocena (1) Świetna atmosfera dobra muzyka i profesjonalna obsługa, idealne miejsce na... Victoria Tom - ocena (1) jakoś wcześniej nie miałem okazji. Lepiej późno niż wcale. Krótko mówiąc:... Tom Pikus - ocena (1) Kochanka była zadowolona,więc ja też muszę być. Pikus Monia - ocena (1) Brak zastrzeżeń. Polecam Monia Michał - ocena (1) Polecam Ubezpieczalnię i kontakt z Panią Agnieszką - przypomnienie o... Michał Małgorzata Maleszewska - ocena (1) Kolejna, bardzo udana wycieczka szkolna z Uniturem. Ryga-Tallin-Helsinki.... Małgorzata Maleszewska Klientka - ocena (1) Firma godna polecenia. Profesjonalne podejście do klienta i projektu. Klientka Wiktoria - ocena (1) Każda wizyta u Pana Rafała dawała mi nadzieję i siłę. Jestem wdzięczna za... Wiktoria Agnieszka - ocena (1) Pysznie i pięknie. Polecam! Agnieszka Joanna Kałduńska - ocena (1) Z całego serca mogę polecić Dj Godzillę ️ impreza poprowadzona z pełnym... Joanna Kałduńska