Katarzyna O. - ocena (1) Polecam konsultacje z Panią Agatą! Rewelacja! Katarzyna O. Karolina - ocena (1) Świetne miejsce. Profesjonalna pomoc. Cudowne podejście do dzieci i wspaniały... Karolina ewa - ocena (1) zawsze swieze, gorace, podane z uśmiechem i naprawdę dobre jedzenie. ewa
Paulina - ocena (1) Bardzo dziękujemy za zorganizowanie urodzinek dla syna.Tymon i jego goscie... Paulina Kamil - ocena (1) Obyło się bez zbędnego przeciągania ale za to były jasne zasady współpracy :)... Kamil Bobala - ocena (1) Tu spotkałam profesjonalne podejście i sensowne doradztwo. Współpraca z panem... Bobala Andrzej - ocena (1) Korzystam z usług biura rachunkowego Numerus od jakiegoś czasu i jestem... Andrzej Alicja - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, przemiła obsługa. Odwiedzam za każdym razem gdy jestem... Alicja Alicja - ocena (1) Pyszna kawa i duży wybór ciast, na pewno jeszcze tam wrócę !! Alicja Marta - ocena (2) Serdecznie polecam szkołę jazdy Delta, a w szczególności instruktora Pana... Marta Kacper C. - ocena (1) Wspolpracuje z biurem od 2018 roku. Polecam Kacper C. agnieszka - ocena (1) To nie tylko joga to miejsce, gdzie naprawdę można zadbać o głowę. Spokój,... agnieszka Smok - ocena (1) super że naprawdę Smok Karolina - ocena (2) Praca z dziećmi to ogromna odpowiedzialność, dlatego szkolenie z pierwszej... Karolina Agnieszka - ocena (2) Szkolenie z pierwszej pomocy prowadzone przez Praktyka u ratownika Piotr... Agnieszka xenia - ocena (1) Polecamy firme. Bardzo dziekujemy za cierpliwość. Super obsługa! perfect! xenia Tetyana - ocena (1) Pyszne, autentyczne Tetyana Anetta - ocena (1) Z całego serca polecam klinikę H&S Metamorfozy prowadzoną przez wspaniałe... Anetta Anita pacjentka - ocena (1) Na początku bardzo się stresowałam wizytą, bo jednak temat hemoroidów jest... Anita pacjentka Łukasz - ocena (1) Absolutny top w 3mieście, jesteśmy klientami od lat. Absolutnie najlepsza... Łukasz