Marek - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna w gdańsku! Marek Lidia - ocena (1) Dziękuje dla panów z tej firmy. Szybka i odpowiednia reakcja na telefon. Tego... Lidia Lidia - ocena (1) Polecam. Wszystko ok Lidia
Kinga - ocena (1) Zabieg przebiegł o wiele mniej boleśnie niż się obawiałam, efekty juz teraz... Kinga IzaStr - ocena (1) Dwa tygodnie temu za namową koleżanki trafiłam do Bella Clinica. Na co... IzaStr IzaStr - ocena (1) Zabieg stymulatorem tkankowym u dr Cimaszkiewicz - zabieg przebiegł sprawnie,... IzaStr Malgorzata - ocena (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie Malgorzata Iza - ocena (1) Największe wrażenie zrobiła na mnie wysoka kultura i profesjonalizm osób... Iza Sylwia - ocena (1) Coś cudownego , osoba pełna wiedzy i pasji ! Po prostu magia Sylwia Marta - ocena (2) Usługa została wykonana tak jak sobie tego zażyczyłam Pani Monikw bardzo... Marta JMG - ocena (1) Profesjonalna pomoc w nagłej sytuacji problemu z autem. JMG Wald - ocena (1) Polecam Restauracje Tekstylia,bardzo dobre jedzenie ,(wątróbka palce lizać )... Wald Milena - ocena (1) Jako stała klientka od 2018 roku - polecam, wpadam tu praktycznie co roku i... Milena Monika - ocena (1) Zabieg przebiegł w bardzo profesjonalnej atmosferze, czułam się dobrze... Monika EWA - ocena (1) Najlepsza obsługa profesjonalna, miły pan przyjmujący buty , ceny usług... EWA Tata - ocena (1) Bardzo polecam. Moje dziecko robi niesamowite postępy i wiem, że to w dużej... Tata slawek - ocena (1) dzisiaj chcialem kupic zupe rybna kolejka duza wiec spytalem sie czy zostane... slawek Sandra Brzeska - ocena (1) Polecam. Pani Karolina bardzo pomocna i sympatyczna. Profesjonalnie i... Sandra Brzeska Asia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów mezoterapii u dr. Soni i laseroterapii u... Asia Aliszja - ocena (1) Najlepsze lody w całym trojmiescie :) Aliszja