Melania - ocena (1) Najlepsi. w swoim rodzaju. Melania Adrianna - ocena (1) Sympatyczny facet nie było krzywych akcji tylko konkret i spokój. Adrianna Adrianna - ocena (1) Zakupiłam w Deska Design podłogę. Obsługa jest tak przemiła i zaangażowana,... Adrianna
Aleksandra Pach - ocena (1) Profesjonalna obsługa i zaangażowanie p. Przemysława Pańczyka z Home Asset... Aleksandra Pach Magda - ocena (1) Pogryzienie przez psa. Magda Edyta - ocena (1) Mieliśmy wypożyczony od MediRental koncentrator tlenu dla taty.W sumie od... Edyta Aldona - ocena (1) Fachowa obsługa, pracownicy z dużą wiedzą na temat proponowanych produktów.... Aldona Dejwi - ocena (1) Profesjonalna usługa, duża dbałość o zabezpieczenie mebli polecam :D Dejwi Dominik - ocena (1) Pani Mecenas Dominika Sęder to prawniczka z najwyższej półki! Profesjonalizm,... Dominik Florian - ocena (1) Polecam. Wszystko super Florian Agnieszka - ocena (2) Właśnie jestem w trakcie finalizacji sprzedaży mieszkania wraz z biurem... Agnieszka Dorota - ocena (1) Sam parking czyściutki i bardzo tani jak na miejsce, w którym się znajduje.... Dorota Karolina K - ocena (1) Polecam salon oraz Panie pracujące tam ,dobór oprawek i badania na 6!... Karolina K Adrian - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam tego salonu optycznego. Zakupiłem okulary, które już... Adrian Pawel - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony! Przystępna cena, profesjonalne produkty i sprzęt do... Pawel Paulina - ocena (1) Z całego serca chciałabym polecić Panią Anettę Pacułę wyjątkową... Paulina Kp - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze centrum sportów rakietowych w Trojmiescie. Kp Marek - ocena (1) obsluga bardzo mila, duzy zasob sprzetu, wiele miejsca na wykonywanie cwiczen... Marek Asia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu podłogi w sklepie Ika. Podłogi mają... Asia Marta - ocena (1) Super podłogi!!! Marta