Wiolka - ocena (1) Pan Skrzypczak to osoba, z którą od razu czuć, że można współpracować :) Był... Wiolka Teresa - ocena (2) Zdecydowanie polecam to biuro rachunkowe! Można na nich polegać wkażdej... Teresa Beata - ocena (1) Pani Doktor Amanda Dąbrowska to lekarz z powołania. Empatyczna,... Beata
Karolina - ocena (1) Pełen profesjonalizm i świetna komunikacja. Wszystko wykonane zgodnie z... Karolina Julia - ocena (1) Przed moją przeprowadzką korzystałam z usług sprzatania kilkakrotnie. Miło,... Julia Maja Chojaczyk - ocena (1) Polecam serdecznie! Panuję wspaniała atmosfera, zero stresu, czuję się dobrze... Maja Chojaczyk Tomasz - ocena (2) Ciesze sie, ze trafilem do Kacelarii Panstwa Jakimczyk. Swietny kontakt... Tomasz Marzena Bębenek ..Koszowska - ocena (1) Doktor Andrzej Smoczyński ..to wspaniały i doswiadczony lekarz .. operował... Marzena Bębenek ..Koszowska Marta - ocena (1) Chcielibyśmy złożyć serdeczne podziękowania za przepyszne ciasta i piękny... Marta Elzbieta - ocena (1) Nie polecam tego biura. Pani Olga zachowała się nieodpowiedzialnie. W... Elzbieta Joanna Ambrożewicz - ocena (1) Pan Sławek i Pan Grzegorz to naprawdę świetni fachowcy. Współpraca układała... Joanna Ambrożewicz Amelia - ocena (1) Makaron w Pizzerii Krokodyl to po prostu rewelacja! Sosy pełne smaku, porcje... Amelia Dominika - ocena (1) Pomogli mi z bardzo nietypową sprawą! Raz jeszcze dziękuję! Dominika Basia - ocena (1) Każda wizyta w tym salonie jest lepsza od poprzedniej. Gorąco polecam! Basia Kasia I Maciek - ocena (1) Serdecznie polecamy Panią Patrycję. Nasi najmłodsi goście weselni byli... Kasia I Maciek Kasia290581@gmail.com - ocena (1) Pyszne jedzenie. Przystępne ceny. Do tego super klimat. I kąvik fla pociech.... Kasia290581@gmail.com Renata - ocena (1) Jedzenie pyszne ,ładnie podane ,cała obsługa miła i uśmiechnięta. Plusem jest... Renata Kacper - ocena (1) Byłem w Pizzerii Krokodyl i muszę powiedzieć, że wszystko było naprawdę... Kacper Julia - ocena (1) Pizzeria godna polecenia :) Przemiłe kelnerki serwują naprawdę pyszne jedzenie! Julia David - ocena (1) Byłem u Patryka na strzyżeniu i muszę powiedzieć, że dawno nie wyszedłem od... David