TSD Skorpion

Przewóz osób Taxi

Gdańsk, Mikołaja Reja 3C

superrrrr!!!!!!!!!!! (1) polecam, tanio, szybko i miło . Kasia konkurencja boli? (3) a ja mam wrażenie, że te wszystkie negatywne opinie piszą zawistni... Ewa niegrzeczna obsługa (1) Jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia, pani w trakcie rozmowy gdy coś... Joanna & Paollo
Brak profesjonalizmu (1) Ta firma to jakaś pomyłka, próbowałem zamówić transport, niestety nie udało... Manfred polecam (1) Parokrotnie korzystalem z uslug korporacji SKORPION i jestem z tego powodu... Janusz Tomaszewski jak dla mnie na szósteczkę ;) (2) Pan był skłonny zawieźć mnie nawet do Lublina ;) pomógł z walizką, wesołych... Dorota Na tę cenę - bardzo dobra (4) Zadzwoniłem w nocy (3:00), po 15 min przyjechał miły starszy pan dość dużym... ML odradzam odradzam odradzam!!! (6) odradzam zamawianie taxi z tej korporacji... niestety w firmie dosłownie... krzysiek Skorpion mnie wystawił choć jechałam na lotnisko (1) W piątek 17 stycznia około północy zamawiałam taksówkę na sobotę rano... monika Super!! (2) Witam , moim zdaniem ta korporacja jest na prawde świetna , ceny niskie, no... Anna Olali mnie (1) Wczoraj zamówiłem telefonicznie auto,Pani poinformowała zę będzie za 40... John Zawiedziony klient (1) Obsługa klienta na najniższym z możliwych poziomów. Pani z obsługi... Zawiedziony klient polecam (1) przyjechali nawet przed czasem, bardzo sympatyczny pan kierowca, komfortowo i... gosia Pegeout chyba granatowy (5) Przede wszystkim cena - są bezkonkurencyjni np. beźno - sopot 15 zł a wczoraj... aga nie polecam! (1) Taksowka podjechala po 20 minutach. Taksowkarz nie potrafil korzystac z... niezadowolona przykre rozczarowanie... (2) Mąż zamówił taksówkę 3 godz wcześniej, zaznaczył iż jest to bardzo ważne aby... Justyna mają ukryte dziwne i nie jasne opłaty w cenniku (3) śmiech na sali ta firma przewozowa praktycznie to samo co taxi pod względem... spostrzegawczy Nie polecam (1) Jechałem z Rumi do Oliwy. W porównaniu z innymi firmami ceny wcale nie takie... Marek Nieźle (1) Parę dni temu zamawiałem transport z Osowej na Żabiankę. Nie dość że cena... CzarnY Czerwony bus (8) O to chyba jechałyśmy z tym samym panem!!!!mrukliwy, skasował za 5 km 17,50... ja