TSD Skorpion

Przewóz osób Taxi

Gdańsk, Mikołaja Reja 3C

Uczciwość kierowcy ze Skorpion taxi (4) Chciałem razem z żoną podziękować panu który wiózł nas wczoraj wieczorem z... Andrzej ŻENADA (11) ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JECHAŁAM W PIERWSZĄ STRONĘ PYTAM KIEROWCY CZY... MAMA idea dobra, ale skopane wykonanie (3) Tanio, nawet bardzo tanio, ale nierzetelnie; dodzwonic sie trudno, terminy... centauryda
Chamskie panienki dyspozytorki (5) Robią sobie k..... jaja z klientów, mieszkam w Gdyni,zamawiając taksówkę... Kali nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kilka razy jeździłam taksówkami ze Skorpiona i za każdym razem byłam... Fionka Powiem raz i nie bedebde powtarzal (1) wczoraj po raz kolejny jechałem scorpionem , jak zwykle myślałem ze podjedzie... Marek W sumie śmiesznie było :) (1) Z usług Skorpiona korzystałem już nieraz, zawsze na czas, ceny przystępne i... Pan Piter polecam tym, którzy nigdzie się nie spieszą (1) Miałam czekać na taxi max 30min (zaznaczałam, że zależy mi na czasie), po 40... klient Oświadczenie TSD Skorpion (1) Oświadczenie Dnia 07.04.2012 weszła w życie nowelizacja ustawy o przewozie... M.Kowalski - TSD Skorpion Zdecydowanie Polecam (6) Z usług TSD Skorpion korzystałem wiele razy , większość kursów to kursy na... mistrz777 Kiedys byli najlepsi (3) obecnie za dnia trzeba czekac 1,5h a w nocy w ogole nie ma szans - podaja... Phuong nie przyjechali (1) Rano zamówiłam taksówkę na 18. Uznałam, że 9-godzin naprzód będzie aż nadto,... Ola Mazur Tanio i sympatycznie (1) Kierowcy nie robią Cię w konia i nie wożą w kółko udawając głupków że niby... outofspace Za każdym razem inaczej (1) Kilka razy korzystałam z usług Skorpiona. Nie trafiłam na niemiłe... coola są najlepsi (2) niech złotówy się chowają! Pełna kultura, umówione miejsce i czas, bez... JON Taxi 8osób ;) (1) Polecam zdecydowanie tę firmę, są bezkonkurencyjni;) Mili i z humorkiem... Paulina Uprzejmie informujemy, iż od dnia 01.04.2012 r. -podwyzki?? (4) http://www.tsdskorpion.eu podwyzki??????? cena prawie taka... aa dzwońcie tam (1) Godzina 2.20, Gdańsk wrzeszcz... 1.5h do skm na sopot, ale ktoś polecił nam... Marcin Kamka g - opinia (1) ciezko sie dodzwonic w sobote o 2 w nocy ale samochod byl dokladnie o czasie... g rewelacja! (1) Zawsze pozytywnie wspominam przejazdy Skorpionem. Sympatyczni kierowcy... Blacky