Zaginęła Iwona Wieczorek

Poruszyło mnie strasznie zaginiecie Iwony, sama mam córki i nie wyobrażalna jest dla mnie cała ta sytuacja :(
Tutaj na forum trochę ludzi zagląda jednak, więc postanowiłam zamieścić post z linkami do stron, gdzie są wszystkie informacje.
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,12509120,wiadomosc.html
I jeszcze jedna strona
http://www.trojmiejska.info/?p=329
Na dole nagranie z monitoringu.
Przykre, że dopiero po interwencji detektywa Rutkowskiego, sprawdzono monitoring
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginęła Iwona Wieczorek

kto oglądał interwencję??

nawet nie wiedziałam że ktoś taki istnieje

http://rozrywka.trojmiasto.pl/Partyworkerzy-Ludzie-sie-dziwia-ze-nie-pijemy-na-imprezach-n40687.html

przed chwilą w radiu zet mówili o zaginięciu...

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Gdzie-jest-19-letnia-Iwona-Rusza-sledztwo,wid,12525854,wiadomosc.html?ticaid=1a9d7

ooo dzięki za info!! będę oglądać!

o 16:15 na Polsacie w programie Interwencja dzisiaj będą mówić o Iwonie

matko co się dzieje 14 letni chłopaki wpadli na taki pomysł? matko straszne

arlecik szok to co napislas...

przez ten watek wciaz widze jej twarz,narazie tu nie zajrze,az do roztrzygniecia sprawy.:/

Arlecik......... :((((( szok...

Arlecik straszna ta historia....brak mi słów...:(

Nie wiem dlaczego ale też bardzo wierze w zdolnosci Jackowskiego...gdyby pisali o innym jasnowidzu to bym sobie pomyslała,ze to sciema.
Bardzo jestem poruszona ta sprawą. Wierze,ze wszystko dobrze się skonczy!!!!Musi być dobrze!!!!
Modlę się...trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do jasnowidza Jackowskiego to zawsze miałam do takich spraw negatywne podejście, twierdziłam że to pewnie zwykły naciągacz podobnie jak różni bioenergoterapeuci itp., jednak gdy zaginął mój 14-letni brat a jego "koledzy" z klasy nie chcieli podać miejsca, w którym go zakopali (zresztą na żywca jak sami twierdzili), to w desperacji i całej beznadziei poszukiwań wybraliśmy się do Człuchowa do owego p. Jackowskiego i faktycznie narysował nam mapkę idealnie wskazującą miejsce w lesie, w którym Tomek został zakopany:( Nie pomylił się nawet co do metra. Potrzebował 2 h "sam na sam" z koszulką Tomka którą ostatnio nosił na sobie oraz jego zdjęciem, z tym że ten jasnowidz podkreślał od razu, że potrafi się "łączyć" tylko z osobami, które nie żyją, gdyż z tymi żyjącymi ciężko jest mu nawiązać kontakt i nie potrafi podać dokładnego m-ca ich pobytu, także myślę że skoro nie może w 100% wskazać, gdzie znajduje się Iwona, to jest szansa, że ona jednak żyje. Koledzy Tomka najpierw pchnęli go do wody, ale gdy stwierdzili, że się podtopił a nie umieli go reanimować, to tak się wystraszyli, że pół żywego go zakopali w pobliskim lesie:( Obawiam się tylko, że jeśli psychopata który przetrzymuje Iwonę dowie się, że wokół tej sprawy jest tyle szumu, to zamorduje ją i ukryje zwłoki żeby nigdy ta sprawa nie wyszła na jaw:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W dzisiejszym Dzienniuku Bałtyckim, jest artykuł o jakimś radiestecie, który niby znalazła dwa razy miejsca jej ciała;(

Na szczęście okazały sie fałszywe.

mam nadzieje, że się znajdzie...

tak juz o tym czytałam, mam nadzieję że to prawdą i że niedługo wróci do domu!!

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8193422,Mama_Iwony_Wieczorek__Wierze__ze_moja_corka_zyje.html

Wiedziałyscie o tym, że mama Iwony skontaktowala sie z jasnowidzem Jackowskim z Człuchłowa (tym co przewidział śmierc Kaczyńskiego i wspolpracuje od lat z policją w sprawie zaginionych) i powiedział, że czuje kontakt z Iwoną, że żyje i jest przetrzymywana wbrew swojej woli gdzies blisko swojego domu.

kurde najgorsze że od kilku dni nic nowego nie wiadomo w tej sprawie:(
nie rozumiem dlaczego w dzień po zgłoszeniu zaginiećcia nie ruszli poszukiwać jej z psami przecież na pewno by pies wyczułby jej trop a tak po 10 dniach gdzie były ulewy to wiadomo ze pies juz nic nie wyczuje:/ masakra jakaś!!!!
wyczytałam na trójmiasto.pl ze są chętni w poszukiwaniach Iwony i się mają spotkać o 12tej na molo, ja niestety nie mam jak jechać ale jakby ktoś z wam chciał się przyłączyć to było by super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul/513434,poszukiwania-iwony-wieczorek-zobacz-film-na-ktorym-widac,id,t.html?kategoria=675

wiecie za kazdym razem jak zagladam w ten watek mam nadzieje ze juz sie znalazla i jest wszytsko oki ze zlapali tego kogo trzeba...
wiecie cos sobie przypomnilam kiedys jak bylam mloda 17 lat.bylam na budach uciek mi ostani tramwaj wiec zeby nie miec przechlapane u rodzicow poszlam z buta szlam wzdluz ul hallera bylo ok 24 cieplo wakacje pelno ludzi i tez mnie zaczepiali w domu bylam w 20 min a mieszkalam w okolicach spalonego samu. ja do domu wpadlam bylam cala mokrutenka i pozniej juz wraclam taxi ....
i moze wlasnie gdzies przy domu zaczepili ja podchmieleni gostki....

Inne tematy z forum

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.