Marcin - ocena (1) Smaczna i niedroga. Marcin Natalia - ocena (2) Bardzo polecam Panią Doktor! Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i... Natalia Karolina - ocena (2) Polecam z całego serca! Pani Doktor jest profesjonalna, empatyczna i pomocna.... Karolina
Maria - ocena (2) Empatyczna i profesjonalna pani doktor Piękny gabinet w dobrej lokalizacji.... Maria Slawomir - ocena (1) Miejsce bardzo przytulne. Dania pyszne, pizza, karkówka wyśmienita. Polecam Slawomir Paulina - ocena (2) Pani doktor potrafi wyjątkowo zaopiekować się pacjentką. Byłam na wizycie... Paulina Jacek - ocena (1) tradycyjna kuchnia polska, w ładnym wystroju i świetnej lokalizacji, acz... Jacek Papryczek - ocena (1) Wysoki, równy poziom, genialne pierogi i dobra obsługa! Zawsze zadowoleni na... Papryczek Czarodziej Figo - ocena (1) Jak w zaczarowanym świecie, dziecko zadowolone, zreszta my też. Jedzonko... Czarodziej Figo Aleksandra - ocena (1) Bardzo mi się podoba przyjazna atmosfera jaka panuje w tej szkole, bo stanowi... Aleksandra Klaudia - ocena (1) Sesja brzuszkowa przerosła moje oczekiwania! Atmosfera była niesamowicie... Klaudia Piter - ocena (1) Super !!! Smaczne ,gorące i super obsługa !!!Gratuluję powiem wszystkim !!!i... Piter Piter - ocena (1) Super !!! Smaczne ,gorące i super obsługa !!!Gratuluję powiem wszystkim !!!i... Piter Marek - ocena (1) Niebiański smak w wielu kategoriach Marek Joanna - ocena (1) Polecam organizację urodzin w sali zabaw Dzikie Pląsy. Naszą animatorką była... Joanna Józef - ocena (1) Miałem okazję wziąć udział w lekcji INTRO z instruktorem Oskarem i było to... Józef Adam - ocena (1) Wybrałem gabinet An-Med po wielu nieudanych wizytach w innych gabinetach. U... Adam Łukasz - ocena (1) Super sklep , drugi rower zakupiony w tym salonie obsługa profesjonalna ,... Łukasz Joanna K - ocena (1) Audit Partner Sp. z o.o. z Gdańska to najgorsze biuro rachunkowe z jakim... Joanna K Anna - ocena (1) Z całego serca polecam terapię u Pani Hani. To nie tylko świetna... Anna