Tomasz - ocena (1) Bardzo dobrze wykonana robota Tomasz Iwona & Marcin - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowolonymi ze współpracy z biurem , a w szczególności z... Iwona & Marcin Patryk - ocena (1) Fachowe podejście do klienta .cena na plus . efekt na plus Patryk
wlooo - ocena (1) siemaxddddddddddd wlooo Patrycja - ocena (1) Współpraca przebiegła bardzo profesjonalnie. Doskonałe zrozumienie potrzeby... Patrycja Właściciel firmy KK - ocena (1) Kancelaria państwa Kuczyńskich na Garnizonie - prowadzi rachunkowść mojej... Właściciel firmy KK Mtz.2020@vip.interia.pl - ocena (1) Cała usługa przebiegła bez najmniejszych problemów Mtz.2020@vip.interia.pl Agnieszka Kljańska - ocena (1) Zamawiałam dwie szafy oraz zabudowę do łazienki. Bardzo dobry kontakt z... Agnieszka Kljańska Kasia Stefaniak - ocena (1) Otylia nas obsługiwała, bardzo uśmiechnięta i życzliwa, życzymy wszystkim... Kasia Stefaniak Aleksander Piotrowski - ocena (1) Świetny masaż - byłem pierwszy raz w życiu i definitywnie mogę polecić! Pan... Aleksander Piotrowski Julia - ocena (1) Przemiłe Panie, dzięki którym zakupy to sama przyjemność. Reklamacje również... Julia PZ - ocena (1) Dobry kontakt, dużo pomysłów od pierwszej rozmowy. PZ Maciej - ocena (1) Świetny pierwszy kontakt kreatywne podejście i mnóstwo energii. Widać, że... Maciej Marlena - ocena (1) Gorąco polecam syn był na urodzinkach i bardzo zadowolony Marlena Justyna - ocena (2) Pani Anna jest niezwykle serdeczną i empatyczną terapeutką. Podczas rocznej... Justyna Marcin Krasny - ocena (1) Robiłem 3 kursy naraz , szkolenie w pełni profesjonalne , instruktorzy bardzo... Marcin Krasny Joanna - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Na czas, sprawnie, wszystko wzorowo! Joanna Jola - ocena (1) Firma nie kompetentna . Kurier który odebrał paczkę z magazynu nie odbiera... Jola jas - ocena (1) Superpromocje w piątek. Na stacji na Karwinach podniesiona cena do... jas Ewa - ocena (1) Polecam Pana Szymona,rewelacyjne podejście do pacjenta, czuć ulgę po jednej... Ewa