Dariusz - ocena (1) Byłem pierwszy raz. Intro. Wspaniałe. Pełen profesjonalizm. Raz jeszcze... Dariusz Marzena - ocena (1) Pan Mateusz jest nauczycielem, który jest bardzo oddany swojej pracy.... Marzena Monika - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem, personel bardzo miły, ciasto przepyszne, kawka... Monika
Daniel - ocena (1) Lody czekoladowe wyśmienite zresztą inne tez Daniel Anka - ocena (1) Mój wycofany pies ze schroniska stał się odważniejszy, nie boi się już jak... Anka To ja,wkurzony klient!!!!! - ocena (1) Zamiast piersi dostałem niedoprawione mocno spieczone udka,żenada!!!!! To ja,wkurzony klient!!!!! Sylka - ocena (1) Dziękuję Pani za pomoc i wsparcie. Dzięki naszym spotkaniom moje życie powoli... Sylka architekci - ocena (1) współpracujemy z firmą pana Piotra od lat. zadowolenie nasze i inwestorów... architekci Kasia - ocena (1) Bardzo fajny osiedlowy lokal najlepsza kawa i lody Kasia Kasia - ocena (1) Bardzo miło i dobre lody Kasia Przemysław - ocena (1) Najlepszy pośrednik nieruchomości w Gdańsku. Pomocni byli w zakresie... Przemysław Oliwier - ocena (1) Dobra firma. Zrobili szybko profesjonalnie bez gadania a bo to a bo tamto.... Oliwier Sebastian - ocena (1) Polecam. zrobione zgodnie z planem. W dobrej jakości. Sebastian Piotr - ocena (1) "Z pełnym przekonaniem polecam firmę Imperia Pawła Bielawy! Miałem... Piotr Aleksandra - ocena (1) Nie polecam nikomu! Salon Gdańsk Dla mnie również okazał się stratą czasu i... Aleksandra gaba - ocena (1) Zawsze szeroki wybór piw kraftowych, świetna pizza w stylu rzymskim.... gaba Iwona - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce na śniadanie. Miły wystrój , fajna atmosfera. pyszna... Iwona Andrzej - ocena (2) Loftowy Raj dla Smakoszy Nowo otwarta restauracja Wieloryb w Sopocie to... Andrzej Obserwator - ocena (1) Myślę, że Wieloryb zalicza się do grona najlepszej trójki w Trójmieście .... Obserwator Dawid - ocena (1) Świetna współpraca z Panią Natalią konkretna, pomocna i zawsze dostępna.... Dawid