Monika - ocena (2) Firma AGB Usługi wykonała u mnie usługę sprzątania i jestem bardzo zadowolony... Monika Iza - ocena (1) firma absolutnie do polecenia - duży wybór, prodesjonalna obsługa Iza Iza - ocena (1) od lat korzystamy z Ika- Kolor, zawsze miło i profesjonalnie obsłużeni -... Iza
Barbara Demps - ocena (1) Drugi raz realizowałam większe zamowienie w tym sklepie i wrócę tu na pewno... Barbara Demps Sebastian - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna Sebastian Grażyna - ocena (1) Ok. ok. ok. ok ok. Grażyna Darek - ocena (1) Zalany sufit ogarnięty w jeden dzień nie mam pytań. Darek Piotr - ocena (1) Najlepsza lodziarnia na Pomorzu. Czekam na zapowiadane nowe lokalizacje marki... Piotr Ewa Powałowska - ocena (1) Tak konkretnej pomocy i obsługi oczekiwałam. Chciałam się uwolnić od męża... Ewa Powałowska Monika i Łukasz - ocena (1) Pan Andrzej Leonowicz- złoto! Profesjonalizm, rzetelność, wiedza,... Monika i Łukasz Maria - ocena (1) Pani Moniką jest wspaniałą i miłą kobietą Do salonu idę z wielką... Maria Gość - ocena (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni z wykonania tak naprawdę 3 transakcji, które... Gość Elżbieta - ocena (2) Pan Mecenas Dominik Maniszewski pomógł mi przejść przez trudną sprawę... Elżbieta Maciej - ocena (1) Profesjonalna i solidna firma. Jako wieloletni klient jestem zadowolony z... Maciej Magda - ocena (1) Super, miejsce, pyszne jedzenie, bardzo ładnie zorganizowany rodzinny... Magda Rusi - ocena (1) Punkt świetnie wypada na tle konkurencji. Jako klientka byłam zaopiekowana od... Rusi Basia B. - ocena (2) Korzystałam z usług Pani Dominiki, medjacje to bardzo korzystne rozwiązanie... Basia B. Monika S. - ocena (2) Treści e-booków Dominiki to złoto! Konkretne, pełne empatii i praktycznych... Monika S. Justyna - ocena (1) Bardzo dziękuję za profesjonalnie zorganizowaną wycieczkę szkolną ( jak... Justyna Krzysztof - ocena (1) Naprawdę super piekarnia, prawdziwy chleb na zakwasie. Dziwię się że ludzie... Krzysztof