Krzysztof Kaczmarek - ocena (1) Sesja świąteczna przebiegła w bardzo miłej i ciepłej atmosferze, a zdjęcia... Krzysztof Kaczmarek Ben - ocena (1) Pani Gosia najlepsza fryzjerka. Ben Anna - ocena (1) Duży wybór wysokiej jakości sprzętu narciarskiego, odzieży i akcesoriów,... Anna
Michał - ocena (2) Doktor Jan pomógł mi przy problematycznych ósemkach, był bardzo pomocny przez... Michał Agnieszka - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Mają przy sprzedaży nieruchomości.... Agnieszka Dorota - ocena (1) Całość uslugi: profesjonalnie, rzetelnie, a przy tym relaksacyjnie i... Dorota Marzena - ocena (1) Witam, jestem bardzo zadowolona u z usługi, Pani Barbara przemiła osoba ,... Marzena U - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa - w ciągu niespełna 1,5godz od zgłoszenia usterki... U Motocyklista - ocena (2) Najlepszy Salon motocyklowy w Trójmieście Motocyklista monika - ocena (1) Masakra nie polecam obsługa chamska ,laska za barem bez kompletnej wiedzy dot... monika Radoslaw Formela - ocena (1) Jestem super zadowolony z uslugi,bardzo dobra komunikacja, żadnych problemow... Radoslaw Formela Laura - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam firmę Net Logic. Profesjonalna obsługa... Laura Zuzanna - ocena (1) Świetne doradztwo ze strony Pani Karoliny Zuzanna Wojciech - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Karolinę, która zajmuje się wszystkimi moimi... Wojciech Martyna M. - ocena (1) Super obsługa, pełen profesjonalizm, polecam! Martyna M. Dominika - ocena (1) Profesjonaliści Dominika Katarzyna Pietrzak - ocena (1) Najlepsza pizzeria w całym Trójmieście! Już kolejny raz udowodniliście, że... Katarzyna Pietrzak Ewa Sarnacka - ocena (1) Jesteśmy z Mężem zachwyceni! Dużo wiedzy teoretycznej ale i praktycznej a... Ewa Sarnacka Jacek - ocena (1) Z firmą Net Logic współpracujemy od wielu lat. Jest to solidny, godny... Jacek Adam - ocena (1) Przyjechał i zaczął drwiąco prowokować. Po co pan wzywa do wymiany żarówki?... Adam