Olga R - ocena (1) Kategorycznie nie polecam restauracji Dolce Vita!! Zarezerwowaliśmy stolik... Olga R Szymon - ocena (1) Współpraca z Avocado okazała się naprawdę pozytywnym doświadczeniem. Zespół... Szymon Peru - ocena (1) Pyszne polecam. Peru
Anna - ocena (3) Jestem członkiem Zarządu Wspólnoty w Gdyni przy ul. Legionów 112 (budynek... Anna Ania - ocena (1) Pozdrowienia i podziękowania dla najcudowniejszej Pani Moniki️️️ Jak zawsze... Ania Aga KW - ocena (1) Świetne miejsce. Sauna z widokiem na morze robi ogromne wrażenie i ma... Aga KW Jan - ocena (1) Czysto, pysznie i dobrze doprawione ! Jan Grzegorz - ocena (1) Przepyszne jedzenie i bardzo miła obsługa. Mam nadzieję ,że zagości na dłużej... Grzegorz Mateusz - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, a obsługa jeszcze lepsza! Mateusz Marlena Maj - ocena (1) W końcu doczekaliśmy się pizzerii z prawdziwego zdarzenia.Bardzo dobra pizza... Marlena Maj Zenek - ocena (2) Korzystam, wszystko sprawnie i na czas! Polecam! Zenek Regina - ocena (2) Serdecznie polecam. Korzystam od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. Regina Magda - ocena (1) Najlepszy Burger w House of Barbeque w całej Gdyni! Jesteśmy zachwyceni!... Magda Jadwiga - ocena (1) Bardzo polecam, rzetelny i miły Pan bardzo dokładnie zrobił przegląd. Do tego... Jadwiga x - ocena (1) Pani Karolina zapewniła mi świetne ubezpieczenie na podróż szybko,... x Klientka - ocena (1) Jeśli wulkanizacja miałaby swoją ligę mistrzów, ta firma grałaby w finale co... Klientka A.D - ocena (1) Dziękuję za pomoc specjaliści przy trudnych sprawach, p. Damian to top detektyw A.D ZYK - ocena (1) Super szkolenie z zakresu SI- polecam Panią Ewę i dziękuję ZYK lidia - ocena (1) Super atmosfera, profesjonalna obsługa, DJ wymiata zadowolone wszystkie... lidia S - ocena (1) Polecam to miejsce oraz Panią Marię z całego serca. Pod koniec ciąży miałam... S