Igi - ocena (1) Mega klimat, idealne miejsce na wypad ze znajomymi Muza różna, ale zwykle... Igi Anna - ocena (1) Fantastyczna praca ekipy pana Piotra, zywoploty i krzewy przyciete zgodnie z... Anna Magdalena - ocena (1) Przepyszne jedzenie,wspaniała obsługa,malutki minus za czas oczekiwania ale... Magdalena
.ola. - ocena (1) Z całego serduszka polecam ten klub dobra zabawa przepiękne miejsce .ola. Zofia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Punktualnie, sprawnie, szybko i w... Zofia kinia - ocena (1) Oni są naprawdę najlepsi! kinia RM - ocena (2) Bardzo dobra Neapolitanska pizza z pieca opalanego drewnem- coraz mniej... RM Eryk - ocena (1) Ceny zawyżone. Zwykła pizza to zakres od 10 do 16 euro. Piwo 0,5 l. 5 euro.... Eryk Eryk - ocena (1) Ceny zawyżone. Zwykła pizza to zakres od 10 do 16 euro. Piwo 0,5 l. 5 euro.... Eryk Patryk - ocena (2) Od pierwszego kęsa wiadomo, że to miejsce zna się na neapolitańskiej pizzy.... Patryk Paweł - ocena (2) Najlepsza pizza w mieście Paweł Wiktoria - ocena (1) super przemiła obsluga, szczególnie w wykonaniu Pani Oliwii, rewelacja,... Wiktoria Katarzyna W. - ocena (1) Polecam bardzo. Miałam robione usta permanentne i jestem bardzo zadowolona :) Katarzyna W. Kristian - ocena (1) Pizza Napoli to miejsce, które zachwyca od pierwszego kroku klimatyczny,... Kristian Patrycja - ocena (1) Rzetelna agencja z wielką empatią do kobiecych łez po złapaniu zdrady.... Patrycja Manago - ocena (1) Polecam, szybko i skutecznie Manago Ola - ocena (1) Smaczna pizza miła obsługa fajny klimat polecam Ola Celcia - ocena (1) Świeże i pyszne jedzenie, polecam Celcia Tatiana Morawiec - ocena (1) Super restauracja pyszne jedzenie przemiła obsługa, co tygodniowe dancingi ze... Tatiana Morawiec Arek - ocena (1) Byliśmy na obiedzie super klimat schabowy z kością pierwsza klasa i krewetki... Arek