Dominika - ocena (1) Nie ma w słowniku nawet tylu słów,aby opisać to jakie dr Jacek ma ogromne... Dominika Katarzyna - ocena (1) Najgorsza z lecznic. Nie udzielono pomocy mojemu psu,zrobiono RTG,badanie... Katarzyna Grzegorz D. - ocena (1) Serdecznie polecamy Panią Patrycję Brandt jako pośrednika nieruchomości,... Grzegorz D.
Maciej Gołębski - ocena (1) Bezpieczny profesjonalny transport samochodu i bardzo życzliwe podejście Pana... Maciej Gołębski Justyna D - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić Panią Patrycję Brandt jako ekspertkę ds.... Justyna D Natalia - ocena (1) "Ogromne podziękowania dla szkółki jazdy OSK Mateos! Dzięki profesjonalnemu... Natalia Magda W. - ocena (2) Zabrakło gwiazdek, aby was ocenić. Pełen profesjonalizm w każdym calu. Bolało... Magda W. Alicja - ocena (1) Pani Ania ma ogromny talent do tego co robi i wielką pasję. Poczułam się... Alicja Stały klient - ocena (1) Po wielu wizytach oraz zamówieniach na wynos poziom i jakość utrzymana :) Stały klient Grzegorz - ocena (2) Jako właściciel sklepu z automatyką przemysłową i rozbudowanym e-commerce... Grzegorz Piotr - ocena (1) Pan Krzysztof to stolarz z prawdziwego zdarzenia profesjonalista w każdym... Piotr Nieznany - ocena (1) Zamówiłem od państwa pizzę po raz pierwszy i niestety jestem rozczarowany.... Nieznany narcyz@narcyz.com.pl - ocena (2) Współpracujemy z agencją 314.pl od dłuższego czasu i możemy śmiało... narcyz@narcyz.com.pl Pinka - ocena (1) Świetny nieoczywisty tatar i stek . Obsługa pierwsza klasa . Pinka Krystyna - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Polecam Krystyna Piotr - ocena (1) Rzetelna firma godna zaufania i polecenia. Pełen profesjonalizm od początku... Piotr Marcin - ocena (1) Silna ekipa, zabezpieczyli meble i bezpiecznie dowieźli na miejsce, będę... Marcin Wera - ocena (1) Masakra, jedzenie odgrzewane. Schabowy to koszmar... Wera Paweł - ocena (1) Współpraca z tymi ludźmi już od wielu lat. Najlepsi agenci, którzy mają... Paweł Marta - ocena (1) Realizacja przebiegła sprawnie, a efekt końcowy jest zachwycający. Meble... Marta