Absinthe

Kluby, dyskoteki Puby

Gdańsk, Korzenna 33/35

Ochrona (2) Witam Serdecznie, nie rozumiem dlaczego nie zostałem wpuszczony do lokalu w... TED - to taki miś Niebezpieczne miejsce (3) Wczoraj byłem z 2 przyjaciół na imprezie, w przerwie wyszedłem z klubu na... Marek świetne miejsce, dziwny pan ochroniarz (2) zupełnie nie rozumiem pana selekcjonera. bywam w absinthe często, około 2... alison m
Prawie idylla (3) Do Absyntu zaglądam raz na jakiś czas, kiedy mam ochotę potańczyć przy dobrej... Malucska Ochroniarz - pan, władca...i czyżby rasista? (2) Jestem wstrząśnięty tym co miało wczoraj miejsce przed Absyntem. Po... takitam jedno z ulubionych miejsc w Gdańsku (1) Miejsce faktycznie albo się kocha albo się tu po prostu nie przychodzi. Ja i... A. oby nigdy więcej (9) wczoraj bawiłem w tej niby porządnej knajpce z żoną i koleżanką, atmosfera od... gość Beznadzieje i porażka (2) Obsługa w klubie jest beznadziejna i mało inteligentna, do tego tłok panujący... BYŁY bywalec rewolucja (2) piatęk"13" bawiłam się dobrze poszłyśmy z dziewczynami na piwo,ludzi nie było... Doris Poieram- ochrona ok (2) Kompletnie nie rozumiem zarzutów do ochrony. Jestem w Absyncie bardzo często... Iza Żenada (10) czegoś tak słabego się nie spodziewałem. Bywałem w wielu klubach, ale tutaj... Marcin ochrona jest ok (2) Nie pojmuje opinii " zażenowanej", dużo czasu spędziłem w tym klubie i wiem... maciek Ochrona z odzysku (3) Nie wiem, skąd się biorą ochroniarze, których się zatrudnia w Absinthe czy w... zażenowana Czym tak się "jaracie" ?? (3) Co tu dużo gadać, na stolikach obleśny syf, a co pod stolikami, lepiej nie... Klient od czasu do czasu :) wspaniała!!!!!! (2) dj'ka wspaniała wspaniała!!!!!Świetnie się bawiłem Andrzej Kocham! :) (1) Do Absyntu chodzę naprawdę często- jest to chyba jedyny klub w Gdańsku, w... Dusia Nigdy więcej (1) Moje spostrzeżenia po pierwszej i ostatniej wizycie w tym lokalu. 1. W moim... K. Szukam dziewczyny (1) Szukam dziewczyny, która gościła w tym klubie w nocy z 8/9 października 2011... często odwiedzający loko - opinia (1) Klub choć mały, czasem przetłoczony wypada nienajgorzej. Klimat również... loko totenkpf - opinia (3) Niestety klub nie jest w stanie zadbac o bezpieczenstwo kubowiczow i ochronic... totenkpf