Active Life

Trener personalny

Gdańsk, Opolska 6

Szczerze polecam (1) Do Marka trafiłem szukając po necie i po opiniach, które okazały się być... pawelsz Warto trenować z Active Life. Świetna atmosfera i pomocna motywacja oraz fachowe porady (1) Trenowaliśmy z mężem z Active Life 6 miesięcy. Z czystym sumieniem mogę... M&Ms Polecam! (1) Trenowałem z Active Life rok, z bardzo dobrym skutkiem. Trafiłem do Michała,... Przemek
Najlepsi! (1) Rewelacja! Trenuję z nimi już półtora roku. Moja rodzina (4 osoby) - rok.... Joanna Mega energia :-) (1) z czystym sumieniem polecam najlepszy trener z charakterem i klasa :-) Magdalena OGIEŃ ! :) (1) Siema ! Polecam wszystkim! Marek, Ewa i Michał to są WSPANIALI ludzie!!!... Roza :) Trener dla mnie (1) Marek to już kolejny trener z którym współpracuję, ale dopiero z nim widzę... Jacek Polecam! (1) Rozpoczęłam treningi indywidualne w Acive Life kilka miesięcy temu. Świetna... J. Jest super! (1) Polecam treningi z Michałem - trener z poczuciem humoru, maasą energii i... Marta Zachęcam! (1) Polecam treningi personalne z Michałem!! Robiłam wszystko ,żeby zgubić... Klaudia treningi on- line (1) Nie jestem w stanie ćwiczyć ze swoim trenerem na jednej siłowni- za pomocą... Dorota ;-) Activ life - polecam każdemu (1) Katarzyna – trenerka idealna. Zawsze maksimum profesjonalizmu i... Niwag Polecam treningi z Kasią (1) Razem z siostrą trenujemy z Kasią od 4 miesięcy. Same nie mogłyśmy zmotywować... Pajdzia Treningi z Kasią :) (1) Telefon do Marka (sprzed 4 miesięcy) z zapytaniem o trening personalny to... Edka Trener godny polecenia! (1) Jeżeli myslisz, ze jesteś wysportowany, ćwiczysz regularnie i dajesz z siebie... Maciej powrot do formy (1) Odkąd skończyłem ogólniak i skończył się obowiązkowy wf, na sport już nie... maciek Super! (1) Powiem krótko...Najlepszy trener! Trenuje już z Markiem ponad 3 miesiące.... Ewa Najlepszy wybór (1) Na treningi chodzę od kilku miesięcy, trochę się wahałam, ale teraz nie... Ania Super Trener (1) Z Markiem trenuję od kilku miesięcy i muszę przyznać , że już nawet prawie... Jowita Swietny trener (1) Z Markiem ćwiczę od ponad roku. I mogę każdemu polecić treningi w Active... Halina