Akademia Marynarki Wojennej

Szkoły wyższe

Gdynia, inż. Jana Śmidowicza 69

informatyka (1) trudno się dostać? jakie są progi? dsdsd WNiUO pytanie (21) Pytanie dość banalne, ale nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi. Czy na ten... VanHezz AMW magisterka (1) Hey, w tym roku wybieram się na bezpieczeństwo narodowe, lub wewnętrzne II... Monika
pyt. (5) chciałabym studiować na AMW stosunki narodowe lub bezpieczeństwo narodowe.... beata zależy od wydziału ale warto! (4) Ja skonczylam stosunmi, teraz jestem na magisterce na bezpieczenstwie. Kto... e Wystarczy chcieć (1) Często spotykam się i z opiniami, że uczelnia ma słaby poziom nic bardziej... Zadowolona Informatyka na WNIUO (1) Generalnie słabo, zjechaliście użytkownika o nicku "666" za to że powiedział... Asdf Rok po ukończeniu studiów inżynierskich (1) Mam okazję porównać swoją wiedzę zdobytą na WME z wiedzą absolwentów... 061 cd.. (1) Problemy społeczne i zawodowe, mało interesujący przedmiot jednak dzięki... karramba Nie ma co nażekać (2) Wydział mechaniczno elektryczny. Jest łatwiej niż na pg , to na pewno. Może... Baq rekrutacja 2011/2012 stosunki miedzynarodowe AMW (3) mam pytanie do osob ktore sie dostały w I turze, jaki był prog? zamierzam... alexx nie polecam (1) nie polecam tej uczelni wypowiadam się o kierunkach technicznych jestem na... 666 Bezpieczeństwo Narodowe - magisterka (3) Czy mam szanse dostać sie na BN zaocznie, o europeistyce licencjat? bart Przeciętność ... (4) Uważam, że to słowo najbardziej pasuje do tej uczelni. Aktualnie jestem już... f22mas Wydzial Mechaniczno Elektryczny- Pytania (1) Witam, chciałem zapytać o następujące kierunki? - mechanika i budowa maszyn... Tomek Cudowna uczelnia (1) Oczywiście może dlatego jestem taka zadowolona bo w końcu studiuję to co... Cywil spoko (2) Jestem studentem trzeciego roku SM, chciałbym powiedzieć osobom które w... Marcin Biskup - opinia (4) Jeżeli potrzebuje ktoś tylko papierka o ukończeniu studiów, to dobry wybór,... Biskup CO?? AMW NISKI POZIOM ?? (2) wcale nie ! wrecz przeciwnie (no może nie to co pg) ale latwo wcale nie jest... ZiMq :) (1) Studiuję pedagogikę i jestem bardzo zadowolona. Mam porównanie z Ug ( które... BB