Grzesiek - opinia (1) Bardzo zadowolony! Strzygę się w Alternative u Justyny od 3 lat. Cenie to, że... Grzesiek MB - opinia (1) Profesjonalnie, jestem bardzo zadowolony z strzyżenia. Była to moja pierwsza... MB Z - opinia (1) Dzis wyszlam oszpecona z salonu, poprosilam o refleksy pani ania miala... Z
Jestem zdegustowana (4) Miałam "przyjemność" korzystac z usług tego salonu i żałuje, ze nie uciekłam... Alicja Sylwia - opinia (1) Uczęszczam regularnie na koloryzację i strzyżenie. Zawsze wychodzę... Sylwia Magda - opinia (1) Nie polecam. Dość długo nie podcinałam włosów. Grzywka sięgała połowy... Magda Mega zadowolona (1) Pomimo tego, ze na wejsciu powiedzialam ze wiele nie chce zmienic, Pani... Aleksandra Mieszane uczucia (1) Staram się każdemu dać szanse, ale do tego tego salonu już nie wrócę. Wydaje... Dagmara Polecam wszystkim!!! (1) Zdaję się, że to koło mnie, a raczej ze mną rozmawiały fryzjerki o siostrach... Efka Przerost treści nad forma (1) Byłam wczoraj na koloryzacji, poprosiłam o przyciemnienie włosów, niestety... Aleksandra Zdecydowanie odradzam! (1) Zdecydowanie odradzam! Szczególnie keratynowe prostowanie, które miałam... Katarzyna Zachwycona! (1) Jestem zachwycona kolorem, który wymyśliła dla mnie Pani Wioleta. Mogę śmiało... Gosia Justyna - najskuteczniejszy „terapeuta” (1) Mija juz 1 rok jak chodzę do Pani Justyny. Jestem tam regularnie, co 2... Jakub Wreszcie fryzjer godny zaufania! (1) Dzięki Soni wreszcie mogę iść ze spokojem do fryzjera. Nigdy bym nie... Kasia Odradzam :/ jestem bardzo niezadowolona (1) Niestety ale jestem bardzo niezadowolona. Po wyjściu z salonu odczuwałam... Marta Polecam na koloryzajce! (1) Polecam ten salon, korzytalam do tej pory tylko z koloryzacji i za kazdym... Gosia Super (1) Salon i obsługa jest super😊😊 Alicja Asia - opinia (1) Niestety moja wizyta w salonie nie należy do udanych. Wykonywana usługa to... Asia Oceniam obsluge w recepcji salonu Alternative. (1) Obsluga w salonie nic nie robi, nie interesuje sie klientkami. Kawy nie mozna... Jolanta Super obsługa! (1) Byłam w tym salonie pierwszy raz i zapisano mnie do Pani Justyny z czego... Asia