Awful hairdresser Justyna!!! (1) I had always colored my hair brown as it'd my natural color. Than Sonia from... Myroslava Dziękuję :) (1) Korzystałam z usług różnych salonów fryzjerskich, za każdym razem praktycznie... Joanna bardzo polecam (1) Do salonu chodzę regularnie od czterech lat zawsze wychodzę zadowolona,... Weronika
tragedia (1) Krzywo ścięte włosy. Różnica między jedną stroną a drugą jakieś 2-3 cm... AD Pani Karolina N. profesjonalizm + kultura (1) Do tego salonu zacząłem chodzić kilka miesięcy temu i od razu trafiłem na... Manuel polecam (1) Świetna obsługa, jestem bardzo zadowolona z wizyty, zarówno z koloru jak i... Natalia polecam! (1) Bylam dzis drugi raz w salonie u Ani Sz. Jestem mega zadowolona, pieknie... klientka Ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok (1) bardzo miła obsługa (szczególnie recepcja), ostatnio farbowałam włosy w... JANKA Gorąco polecam (1) Jestem w Alternative regularnie i zawsze wychodzę bardzo zadowolona. Kasia... katarina Polecam:)!! (1) Polecam obsługę w Alternative. O moją fryzurę dbają panie Monika i Agnieszka.... Magda polecam:) (1) Dziś odwiedziłam salon po raz pierwszy. Pani Swietłana zaproponowała fajną... gosia Opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Moją fryzjerką jest Kasiunia Piaścik.... Wiesia Komfortowo (1) Polecam gorąco panią Anię Teske, a także Anię W, Sandrę, Olę. One znają się... Katarzyna Profesjonalizm w 100% (1) Jestem Klientką Alternative od lat i z czystą przyjemnością tam przychodzę.... Natalia W końcu idealna fryzjerka (1) Najlepszy fryzjer ever!!!! Chodzę do Pani Justyny która potrafi zdziałać cuda... Gosha pozytywna (1) Poraz pierwszy korzystalam z uslog Alternative i jestem bardzo... Janka Ocena (1) Wybrałam taką ocenę ponieważ po raz pierwszy poczułam się dopieszczona u... Nina Polecam! (1) Serdeczna atmosfera,indywidualne podejście do klienta.Polecam Panią Wiolę,... Barbara Polecam ! (1) Długo bałam się chodzić do fryzjera ale pewnego dnia trafiłam, na club... Karolina Polecam Panią Wiole (1) Jako osoba przywiazujaca duża wagę do włosów przez długi czas obawiałam się... A.