Rewelacja! (1) Super miejsce z przyjemną atmosferą. Wielkie podziękowania dla Moniki... Kamila Mieszane uczucia (1) Powiem tak: obsługa bardzo miła, kolor piękny, ale...no właśnie - proszę mieć... kamila Zuzia (1) Na początku byłam przerażona fryzurą, którą dla mnie wybrała, jednak zaufałam... ilona
fryzjerka MONIKA (BLONDYNKA) (1) Dzis po raz pierwszy odwiedziłam salon,powiem jedno jestem pod... ADHD z córką marta - opinia (1) dziś po raz kolejny skorzystałam z usług tego salonu i po raz kolejny jestem... marta Rewelacja (1) Super miejsce, byłam tam juz dwukrotnie ostatnim razem kładłam również farbę... Marta krycha - opinia (1) Skusiły mnie bardzo dobre opinie na trójmieście, dlatego skorzystałam z usług... krycha Gorąco polecam! (1) Od paru miesięcy chodzę do Alternative na Grunwaldzką do centrum... Inka Pan Radek (1) Byłam w Alternative już 2 raz u Pana Radka, polecam. Aleksandra rewelacja (1) Pełen profesjonalizm, wyśmienita kadra. Cudowne podejści do Klienta i jego... iwonam Jest super!!! (1) Niepowtarzalny saolon o bardzo oryginalnym, nowoczesnym wystroju. Iście... Aneta Śpiewak NIE POLECAM!!! (1) Skorzystałem z usług salonu Alternative przed sylwestrem i z przykrością... DV Profesjonalni. Pan Piotr. (1) Byłam w salonie po raz pierwszy, zachęcona opiniami klientów salonu na... Ilona