Dla mnie najlepsi!!! (1) Jestem zaskoczona powyższymi opiniami (tymi negatywnymi) ceny w Alternative... Ewka J. najlepszy salon fryzjerski na świecie! (3) Do alternative przyszłam błagając o pomoc, po pięciu latach samodzielnego... Edina nie polecam (2) Pani Katarzyna P – unikajcie jak ognia- porażka. Najpierw musiałam... Justa
Zmieniam fryzjera (2) jestem w trakcie zmiany fryzjera, Chodzę do Alternative od samego... Malwina Nogaj niemiłe zaskoczenie (1) Na początku zaznaczę, że jestem stałą klientką tego zakładu. Z salonu... Kasia tego mi bylo trzeba (1) Pani która się mną zajęła bardzo miła i - co ważniejsze dla mnie - bardzo... Marcin POLECAM!!! Z długich na krótkie ;) (3) Do ślubu zapuszczałam włosy z irokeza przez 2 lata, sięgały mi do piersi. W... A..M. Świetne męskie strzyżenie (2) Panie Danielu jestem już któryś raz i bardzo bardzo jestem zadowolony!... Max Drogo i wszędzie pełno kurzu i ściętych włosów (1) Fryzjerzy na pewno zdolni i kreatywni, bardzo się starają, aby klient wyszedł... Agata p. Iza (3) Dziś byłam po raz kolejny u p. Izy i jestem mega zadowolona. Jak zwykle... Monika Sz. Dziękuję (2) Jestem bardzo, bardzo zadowolona z usług. Dziękuję za wspaniały klimat,... Marianna Pełne zadowolenie! (1) Zapisałam się do fryzjera po bardzo długim czasie, chcąc zmienić "coś" w... Magda Rafał :) (1) Profesjonalnie, miło i na czasie. Z czystym sumieniem polecam Rafała :-) B. Sandra polecam!!! (1) kolejna wizyta u Sandry zakończyła się ślicznym kolorem i fryzurką :) wielu... m. Rewelacja (1) Bardzo bardzo dobry salon , a naprawde bylam w wielu i dluugo szukalam... Dorota Salon przechwalony (4) Zanim skorzystałam z usług tego salonu, przeczytałam mnóstwo opinii i forum.... klientka jednorazowa Pani Kasia - Blondynka ! (2) Rewelacja, pełen profesjonalizm i 100% zaufanie :-) Claudia Zosia mistrzyni nożyczek (2) Gratulacje dla właścicieli salonu! Gratuluje posiadania w swoich szeregach... Michał P. Agnieszka - nie polecam (2) Po dwoch nieudanych wizytach w Alternative CH Familia u pana Radka R.,... EM Co tu wiele pisać... (1) Całe życie korzystałem z usług jednego salonu. Salon malutki, rodzinny...... G