Oczarowana (1) Jestem oczarowana dzisiejsza wizyta w salonie. Po raz pierwszy mam przepiękna... Magda Polecam Panią Anne.Sz (1) Pani Anna.Sz moim zdaniem cudowna fryzjerka. Perfekcyjnie zajmuje się... W.W Podziękowanie dla pani Kasi P. (1) Pani Kasia Piaścik uratowała moje włosy po błędzie fryzjerki w innym salonie... Aldona
bardzo dobry fryzjer :) (1) bywam i jestem zawsze zadowolona - polecam! Kasia polecam (1) Chodzę do Alternative już od dłuższego czasu i jestem naprawdę zadowolona.... Alicja POLECAM! (1) Z czystym sumieniem polecam panią Monikę;-) Stala klientka Agnieszka Profesjonalizm w 100% (1) Jestem stałą klientką salonu. Mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce.... Asia polecam (1) Jestem stałą klientką salonu od początku jego istnienia. Jakość usług i... Kasia Polecam Panią Kasię P. (1) Od lat strzygę włosy u Pani Kasi i nigdy sie nie zawiodłam, zawsze doradzi,... Meksyk Rozczarowane (1) Wyprowadzilam się do innego miasta oddalonego od Gdańska 80km mimo to... Anka :( (1) Byłam stałą klientką salonu. Raz w miesiącu malowałam tam włosy. Po ostatniej... Ania Rewelacja (2) Polecam Salon bardzo bardzo mocno. Korzystam z usług od wielu lat od... Lena Po raz kolejny się zawiodłam! Porażka (1) Za pierwszym razem wydałam 170 zł za samo podcięcie końcówek, gdzie różnicy... Agata nie polecam (1) Salon został mi polecony ale bardzo się rozczarowałam. Pani miała wykonać... Magda NIGDY WIĘCEJ ! NAJGORSZY SALON NA ŚWIECIE!!! (1) Witam, jestem BARDZO NIEZADOWOLONA Z USŁUG TEGO SALONU, najpierw marnuje u... N. ogólny bałagan (1) Korzystam z usług fryzjerski alternative od kilku lat regularnie. Przez ten... Marcysia Karolina (1) Po raz kolejny wizyta w salonie u Karoliny, ale po raz pierwszy farbowanie.... Dominika xyz - opinia (2) Nigdy nie zawiodłam się na fryzjerach z alternative, był to pierwszy fryzjer,... xyz recepcjonistka (4) Witam. Mam na imię Sylwia, mam 37 lat. Od wielu lat korzystałam z usług... Sylwia najlepsza fryzjerka jak dla mnie (1) Mnie jeszcze nikt lepiej nie strzygł od Pani Karoliny ,a miałem już kilku... Mirek