Polecam bezpłatne strzyżenia u asystentów! (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim Alternative! Dla osób, które uważają,... Alicja Marcelina! (1) Nigdy nie miałam tak dobrze ścietych wlosów! Ukladaja sie idealnie, nie musze... Ola Rafał (1) Polecam Rafała, świetnie strzyże i dobiera fryzury :)) M
KAROLINA :) (2) Do salonu wybrałam się po raz drugi, tym razem z moją mamą. Po udanej wizycie... Dominika Agnieszka ruda (1) za pierwszym razem korzystalam z uslug P.Kasi ktora uratowala moj kolor,teraz... ... Recepcjonistka pracuje chyba z przymusu... (3) Ani razu się nie uśmiechnęła, znudzona i nie przyjemna od mojego wejścia aż... Sylvia Recepcjonistka nie powinna miec kontaktu z ludzmi (5) Pani nie potrafi godnie reprezentowac salonu, obrazona niewiadomo na co,... Pozdorowienia dla nadymanej blo Pani Ania B. (1) Jestem zawsze zadowolona w 100%. P Ania dosklonale doradzi z kolorem a... MR Radek (1) Byłam dzisiaj pierwszy raz w tej placówce Alternative i jestem zachwycona.... Joasia Zraziłam się. (1) Moze i bym polecała ten salon lecz gdy musiałam isc na poprawki po... Zawiedziona. Cudowna pani Ania B. (1) Jestem zachwycona kolorem moich włosów, a wszystko dzięki Pani Ani B.!!! Już... K. Ania K. :-) (1) Bez wątpienia polecam! Trafna ocena potrzeb klienta, efekt końcowy w pełni... Ania J. dla odwaznych, ciekawych ludzi o otwartym umysle (1) po raz kolejny wyszlam stamtad zachwycona, ani razu nie zostalam... movi Polecam wszystkim (1) Wybrałam się do Alternative, po długim poszukiwaniu dobrego fryzjera i bez... Aga p.Karolina z CH Familia (1) Umówiłam się na wizytę do p. Karoliny czy ktoś może się wypowiedzieć na jej... loko polecam gorąco Asię!!! (1) Do Asi tafiłam z polecenia przyjaciółki po tym jak fryzjerka z innego... monika Fatalna obsługa Klienta powodem rezygnacji z usługi (1) Byłem umówiony dziś na 19:00 i już o 19:05 było po wszystkim - poziom obsługi... ŁR Zosia:)) (1) Wszystkim,którzy nie są zdecydowani na obcięcie włosów polecam Zosię.... Manta Jestem zachwycona (1) Jestem stałą klientką Pani Asi od ponad roku. Jestem zachwycona jej... Bardzo zadowolona klientka :) (1) Do salonu Alternative wybrałam się po raz pierwszy. Usługa strzyżenia.... Dominika