polecam (1) ale się uśmiałam czytając ostatni komentarz pani podpisanej jako klient ha ha... Justyna Niezadowolona (2) Ta wizyta u fryzjera - ANI była koszmarem. Teksty agresywne typu chodź tu!,... klient Zdecydowanie tak!!! (1) Salon i namiar na fryzjerkę dostałam z polecenia. Zależało mi na zrobieniu... Monika
Rewelacja (2) Nigdy nie byłam tak mile przyjęta. Obsługiwał mnie Robert (nie pamiętam... Jowita Ania K. (1) kolejna wizyta u Ani a ja znów jestem zadowolona :) C Adrian (1) Jestem bardzo zadowolona z fryzury, żałuję jedynie, że nie dałam się namówić... Ola Super podejście do klienta (2) Po pierwszej nieudanej wizycie i komentarzu na trójmiasto.pl zadzwonił do... Martyna niezadowolona (2) Pierwszy raz wystawiam komuś opinię na trojmiasto.pl, ale znowu po umyciu... kask niezadowolona! (1) Po raz pierwszy odwiedziłam salon,i jestem niezadowolona. Pani fryzjerka... Saskia niedopodrobienia - opinia (1) Gorąco polecam Panią Anię B., korzystałam z jej usług kilkakrotnie,jest... niedopodrobienia Polecam (1) Bardzo polecam ten salon, a w szczególności panią Sandrę. Pierwszy raz byłam... Krzykata Rewelacja! (1) Nie mam zwyczaju robić takiej reklamy, ale pierwszy raz wyszłam od fryzjera z... łasia Gorąco polecam (1) Super obsługa, świetnie tną, wszystkie! osoby, które stamtąd wychodziły... Julia Super! (1) Wczoraj skorzystałam z oferty darmowego strzyżenia. Muszę przyznać, że idąc... Goś Fajnie, miło, sympatycznie... (1) Byłam po raz pierwszy, w dodatku na darmowym strzyżeniu. Ogółem bardzo... klienta może już stała... Pan Radek R. (1) W maju byłam u Pana Radka poprosiłam o konkretna fryzurę , nie zrobił jej... Matylda Stracili klienta (1) Mam mieszane uczucia, niestety z przewagą negatywnych. Od dawna wybierałem... VVaszM Asiaa - opinia (1) Zarówno Pan Radek S. jak i drugi Pan Radek są rewelacyjni :) jestem stalą... Asiaa Zdecydowanie polecam (1) Byłam w tym salonie 4 razy. 2 pierwsze u Radka S. - przyszłam i sama nie... Prz super :) (1) Umówiłam się na wizytę na chybił-trafił i padło na Kamila. wow, chyba... Ole Ander