Prawdopodobnie najlepszy Fachowiec w 3mieście w swojej branży (1) Z usług Pana Mirka skorzystaliśmy już 4-ty raz i za każdym razem utwierdzamy... Adrian Dobry fachowiec (1) Dobry fachowiec, szczerze polecam Marek R Godny polecenia (1) Jakość usługi na 6, cena przystępna na 6, ogólne wrażenia na 6. Polecam Piotr. Piotr
Rzetelnie, życzliwie i z efektem! (1) Korzystam z usług Annblue od paru lat i nigdy sie nie zawiodłam. Bardzo dobry... Klientka z KW Pranie kanapy (1) Pan Mirek prał u nas juz nie raz kanapę i zawsze praca była super... Karolina Bardzo dobra jakość i cena (1) Bardzo zadowolony jestem z wyczyszczenia dywanów i kanap oraz foteli i... Radek Wykonanie eleganckje (1) Terminowo na czas i fachowo TG super (1) Bardzo, bardzo polecam.Zawsze sprawnie, dokładnie, tanio i na dodatek życzliwue BM Rzetelnie i sprawnie (1) Z przyjemnością wystawiam rekomendację Panu Mirkowi. Mając doświadczenie z... Sylwia Profesjonalnie i tanio (1) Wykładzina w biurze wyczyszczona i pachnąca krzesła wyprane No naprawdę... J.Dąbrowski SOLIDNA FIRMA (1) Jestem stałą klientką - jak zawsze fachowo wykonana usługa, jestem bardzo... Alicja Bardzo profesjonalnie (1) Pan wyczyścił kanapę a myślałem że nic już się nieda bo wcześniej kto inny... A.W. Oby więcej takich Fachowców (1) Korzystałem z usługi tej Firmy, fachowość , wiedza, skrupulatność w... Mirek Polecam (1) Jestem klientką od dłuższego czasu, po kilku nieudanych próbach wyprania... Anna Galecka Czyszczenie dywanów, kanapy, krzeseł itp. (1) Strzał w dziesiątkę. Tak mogłabym nazwać pracę Pana Mirosława. Szybko,... Agnieszka Pranie dywanów i tapicerki. (1) Bardzo fachowe podejście do pracy. Efekt czyszczenia znakomity. Polecam!!! Anna Rewelacyjnie! (1) Punktualnie, dokładnie i adekwatnie cenowo! Czyszczenie krzeseł i kanapy... Ron Zadowolona (1) Kolejny raz skorzystałam z usług firmy Annblue. Szybko, skutecznie i... Alicja Annblue - czyszczenie dywanów (1) Jestem bardzo zadowolona z wyczyszczenia dywanów, są jak nowe.Usługa wykonana... Jadwiga SERDECZNIE POLECAM (1) Profesjonalnie,dokładnie i naprawdę za przystępną cenę. Panie Mirku tak... Anetta