Polecam! (1) Polecam wszystkim - uczciwość, profesjonalizm, dokładność, sumienność, efekt... Alicja czyszczenie wykładziny (1) Usługa wykonana perfekcyjnie, usługodawca bardzo sympatyczny Wejhera 3B Polecam (1) Dałam do czyszczenia narożnik. Polecam - Pan punktualny, solidny, nie marnuje... Olga
czyszczenie i wysuszenie tapicerki i dywanu (1) super obsługa profesjonalne czyszczenie polecan ela czyszczenie tapicerki i dywanu (1) czyszczenie tapicerki i dywanu orłowo Czyszczenie tapicerki i dywanów (1) Pan wyprał mi kanapę i dwa dywany i jestem bardzo zaskoczona pozytywnym... zadowolona klientka Dranie dywanu (1) Jestem bardzo zadowolony z fachowej i szybkiej usługi mimo że mam dużego psa... Piotr Suchanino Tanio i profesjonalnie (1) Polecam - w ciągu jednego popołudnia udało się wyprać fotele, kanapy, dywan i... Filip Czyszczenie tapicerki (1) Szybkie, profesjonalne czyszczenie, wszystkie plamy zniknęły - kanapa, fotel... Wioletta Super (1) Pełen profesionalizm, bardzo wysoka kultura osobita, profesionalny sprzet.... Maciej Zalewski Super (1) Moja Corsa po praniu jest jak nowa. Szybko, profesjonalnie, pranie wykonane... Paulina Pranie auta (1) Auto wyprane perfekcyjnie, wszystkie plamy zniknęły, pachnie świeżością!!... Nikosos Opinia (1) Bardzo solidny człowiek . Super wyprany dywan i sofa . Super srodki i maszyny... Sylwia Czyszczenie tapicerki (1) szybko , solidnie i cena godna usługi . Super środki i maszyna . Pełen... Bogdan opinia o wykonanej usłudze (1) Profesjonalnie, rzetelnie i niedrogo.Moje dywany wyglądają jak nowe.... ewa PRANIE NAROŻNIKA,KRZESEŁ I DYWANU (1) Kolejny raz zamawiałam usługę i kolejny raz się nie zawiodłam.Organizacja... Sylwia z Zaspy czyszczenie dywanów (1) takiego prania nie spodziewałem sie szybko przystępnie i czysto Tomasz Zdecydowanie polecam wszystkim Annblue- czyszczenie tapicerek! Rewelacja! (3) Zdecydowałam, zamówiłam czyszczenie tapicerki i na pewno nie żałuję!Kanapa-... Malwina czyszczenie dywanu (1) szybko, sprawnie, jestem bardzo zadowoloan :)) dywan jak nowy :)) EwaM POLECAM !!! Pełen profesjonalizm. (1) Bardzo szybko, profesjonalnie i czysto wykonana praca. Widać, że Pan Mirek... Misiek Zieleniarz