Super czyszczenie (1) szybko, sprawnie i porządnie. Super czyszczenie. Usługa godna polecenia. pw super usługi (1) dywany krzesła i tapicerka w samochodzie wyczyszczona na błysk, i wszustko od... mario jasny komplet wypoczynkowy wyprany i wysuszony (1) duża rogówka jasna beż plus fotel pikowany duży wszystko wyprane i naprawdę... Zawadzka Urszula
szybko sprawnie bezproblemowo (1) komplet wypoczynkowy jasny mocno zabrudzony po ogolnym praniu i suszeniu jest... Ania Polecam na 100% (2) Komplet wypoczynkowy(jasny beż) po wyczyszczeniu i suszeniu- wygląda jak nowy... Wioletta Kuraś SUPER! (1) Bardzo dobry kontakt z wykonawcą.Usługa wykonana profesjonalnie i... cosita13 super (1) Tapicerka i dywany jak nowe ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE JAK ZA TAKĄ JAKOŚĆ... AGNIESZKA Rewelacja!!! (1) Pan poradził sobie nawet z kanapą na której nasz synek wylał soczek,... Asia Pruszcz GD Paweł - opinia (1) Jestem zadowolony z wypranego dywanu. Paweł Bożena - opinia (1) usługa wykonana bardzo dobrze i żetelnie. Bożena Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Komplet wypoczynkowy po czyszczeniu - jak nowy.... Alicja J.Sz - opinia (1) Totalna reanimacja dywanów. J.Sz SUPER (1) NIC DODAĆ NIC UJĄĆ PO PROSTU SUPER WCZEŚNIEJ Z USŁUGI PRANIA DYWANU I KANAPY... a.b. Polecam!!! (1) Polecam usługi pana Pluta ,ponieważ po wyczyszczeniu dywanu czy tapicerski... klientka PEŁEN PROFESJONALIZM ZA BARDZO DOBRĄ CENĘ (1) Skorzystałam - z prania i suszenia - sofy, fotela, trzech dywanów i dwóch... Kasia Warto (1) Polecam innym usługi pana Plusta, ponieważ jest słowny i kulturalny, a... M.S.