klientka - opinia (1) Usługa wykonana solidnie i fachowo .a. Pan kulturalny,sympatyczny i bardzo... klientka POLECAM!!! (3) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi.Komplet wypoczynkowy jest czysty... Wiesława Kociszewska Profesjonalnie (1) Bardzo solidnie wykonana usługa.Czyściłam kanapę , dwa fotele i dwa... Barbara
Pranie tapicerek meblowych i dywanów (1) Z pewnym niedowierzaniem czytałam wszystkie pozytywne komentarze, ale nie... Kinga Sofa jak nowa! (1) Długo zastanawiałam się nad usługą czyszczenia tapicerki, ze wzg na to iz... Karolina z Gdańska Prane wykładziny, fotele i pufy. (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni z usług. Wykładzina jak nowa i fotele odżyły w... Izabela Zadowolona klientka (1) Z lekkim niedowierzaniem czytałam te wszystkie opinie. Zadzwoniłam, zamowliam... Danka pranie tapicerki z suszeniem (1) Tapicerka sofa 3,2 i 1.Po czyszczeniu kanapy wyglądają jak nowe.Suszenie... Aga usługa solidna (1) miałam jasy komplet wypoczynkowy, który po czyszczeniu ożył i jest jak od... damia1@op.pl JAK NOWE (1) Kanapa jasna pofarbowana od prześnieradła wyglądała nie do wybawienia, po... Asia świetnie wyprane dywany (1) dywany były z odzysku i zabrudzone i odzyskały swoje kolory. Pan wywiesił na... Danuta Surdyk-Sztolcman SUPER (1) Punktualnie, dokładnie, profesjonalnie. Po czyszczeniu i suszeniu kanapa... Adam Profesjonalnie (1) Dywany zostały wyprane bardzo dobrze.Wygladają prawie jak... Agnieszka PROFESJONALNIE (1) USŁUGA GODNA POLECENIA - SUPER!!! 10 - LETNI KOMPLET WYPOCZYNKOWY WYGLĄDA,... Olga Winiewska Super pranie i suszenie (2) Była prana kanapa alcantara. Mocno zaplamiona,po praniu została wysuszona co... Anetta Bardzo dobrze (1) Mimo starań wcześniejszego usługodawcy nie byłam zadowolona a teraz z pana... Jadwiga Jaworska Vendita online di prodotti tipici, Vendita vino online, Regali aziendali, Vendita Caviale (1) Vendita online di prodotti tipici Tartufo, caviale, vino online nel sito... Obliptinind Super usługa na 6 (1) Kilkuletnia plama z kanapy zniknęła co było wielkim problemem dla poprzednich... Barbara annblue (2) Wiele razy korzystałam z takich usług,jednakze nigdy nie wykonano mi tak... Teresa Garstka pranie zestawu wypoczynkowego (1) Komplet wypoczynkowy -dwie kanapy i dwa fotele , oraz dywan wełniany wyprany... Katarzyna Hoppe