Pranie dywanów (1) Dywany zostały wyprane i wysuszone rewelacyjnie, nie tak jak karcherem. Efekt... Magda Profesjonalna obsługa (1) Świetnie wykonana usługa , terminowo , polecam wszystkim!!! Marianna.Boczko@grupaonet.pl czyszczenie dywanów (1) Sprzęt pierwsza klasa -to nie to co karcher.Tymi urządzeniami się czyści a... klient
pranie wykładziny (1) W porównaniu z osobą która prała mi karcherem 4 miesiące wcześniej jeśli... Joanna Grzeszczyk POLECAM (1) Czyszczenie kanapy narożnej i fotela wykonanych 5 lat temu z materiału Antara... Klient z Moreny pranie dywanów (2) jestem bardzo zadowolona nigdy w życiu mi tak nie wykonał usługi tak dobrze k.w. zulicy liszta POLECAM KAŻDEMU USŁUGĘ CZYSZCZENIA TAPICEREK U PANA MIRKA (1) PAN MIREK PRZYJECHAŁ Z GDAŃSKA DO GDYNI W NIEDZIELE O 9 RANO.PUNKTUALNOŚĆ... Agnieszka Zdrojewska Profesjonalizm w kazdym calu! (1) Usługa prania dywanów - wykonana bardzo solidnie i dokładnie. Czyszczenie aż... Beata czyszczenie narożnej kanapy (1) drugi raz korzystałam z usługi pana Mirka i jestem bardzo zadowolona kanapa... Aleksandra pranie wykładziny (1) jestem super zadowolona już po raz kolejny skorzystałam z usługi i znowu... stasia z wrzeszcza pranie dywanow shagi (1) super zadowolenie 100% !!! dywany jak nowe, jestem zadowolona. Dywany wyprane... anna Dlaczego Gość nie ma ani jednej negatywnej opinii !? (6) Dlatego, że wykonał usługę profesjonalnie Dlatego, że zjawił się punktualnie... Ryszard Karaszewski usluga (1) Polecam..czysto ,sprawnie, tanio. Odczyszczona tapicerka i dywany na 6 z... teresa Najlepsza firma (1) Super usługa,pan bardzo miły.Wykładzina odzyskała młodość.Nikt nigdy nie... bodra ankak - opinia (1) Szybko, solidnie i bardzo rzetelnie. Dywany i tapicerka jak nowe. Znowu mają... ankak PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Nie wyobrazam sobie innej firmy do czyszczenia tapicerki moich kanap i... klienkta z oliwy Tanio, miło i fachowo (1) Zdecydowanie polecam, zawsze korzystam z usług tej firmy. Dobre wyposażenie,... Maria Pranie dywanu (1) Dywan bardzo zabrudzony,zniszczony,po praniu dywan wyszedł jak nowy.Na pewno... Marzka pranie i suszenie tapicerki (1) bardzo jestem zadowolona plamy poschodziły--meble jak nowe barbara olejnik Pranie kompletu 3+2+1, krzesel oraz 4 dwanów (1) Wszystko 15 letnie, totalnie zabrudzone.Usługa zestala wykonana... ata111