Beata - opinia (1) Kanapa, poduszki i dywaniki jak nowe. Jestem pod wielkim wrażeniem. Ceny jak... Beata Malgosia - opinia (1) Bardzo polecam !!! Pan , dawał mi 90% na wyczyszczenie wersalki obsikanej... Malgosia kia ceed - opinia (1) Swietny Fachowiec. Super kontakt! Od razu widac że zna sie na tym- wie co... kia ceed
Beata - opinia (1) Rewelacja! Pranie Tapicerki samochodowej i całego wnętrza auta w sposób... Beata Beata - opinia (1) Skorzystałam z Usług Pana Mirka. Jestem pod wrażeniem wykonanej Usługi. Nikt... Beata Malina - opinia (1) Dokładnie wykonane pranie tapicerki domowej Polecam Malina czyszczenie kanapy oraz krzeseł (1) Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm i przystępna cena. Mam jasno beżową... Krzysztof Wszystko na 6. Polecam!!! (1) Miałam prane dywany. Jeden dywan bardzo jasny z dziecięcego pokoju miał dużo... Agnieszka Polecam z czystym sumieniem (1) Pan Mirek to wzór profesjonalisty, zna się na tym co robi, mimo bardzo... Mirek świetny fachowiec (1) Profesjonalne podejście do swojej profesji już od pierwszego ruchu Bardzo... ligel Jestem bardzo zadowolona (1) Czyszczenie bardzo profesjonalnie, sprawnie i szybko polecam Biuro ubezpieczeń Pranie tapicerki i elementów materiałowych auta (1) Duża elastyczność w kwestii umówienia się na termin usługi, auto po... Maciej Jestem bardzo zadowolona z wyczyszczenia (1) Polecam usługi firmy Annblue. Wykonawca jest wyjątkowo skuteczny ,rzetelny z... Katarzyna B Gorąco polecam !!!! (1) Jeżeli ktoś ceni sobie rzetelność, fachowość i profesjonalizm - gorąco... Marzena Super robota (1) dywany wyczyszczone perfekcyjnie sprawnie i dokładnie Polecam Monika Profesjonalnie! (1) Od lat korzystam z usług, zawsze byłam bardzo zadowolona, usunięte nawet... Marieta Na 6 (1) Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim tak fachowe usługi . Bogdan Z czystym sumieniem polecam firmę. (1) Korzystałem z usługi polegającej na praniu tapicerki samochodowej w nowo... MisiekPB Świetna robota! (1) Pan Mirek już trzeci raz prał moją rogówkę i za każdym razem jestem bardzo... Ania T. Polecam Anblue (1) Polecam Żetelna i uczciwa praca Aż miło było zobaczyć jak wieloletnie kanapy... Tyminski.A.