Rzetelna firma (1) Bardzo miły kontakt i profesjonalne podejście do pracy. Sofa i dywan... Patryk bardzo dobra jakość za rozsądną cenę (1) Umówiłam się na czyszczenie kanapy, została wyprana i wygląda dobrze. Jak... Małgorzata Profesjonalnie i tanio (1) Profesjonalnie i tanio Do wyprania miałem kanapę, dużą rogówkę oraz materac.... mchał
Profesjonalnie! 100% rekomendacja! (1) Patrząc na opinie (większość ocena 6) sądziłem, że są zawyżone, jednak po... Adrian Ewa - opinia (1) Pan Mirek przyjechał punktualnie, wszystko wyjaśnił, kanapy wyglądają jak nowe. Ewa polecam (1) Pan bardzo dokladny I szybki :) dywany czysciutkie I pachnace.a co cieszy to... Natalia świetnie i tanio (1) Tapicerka w domu i wykładziny w firmie Polecam stach CZYSZCZENIE WYKŁADZIN SUPER (1) Wykładziny w Hotelu wyprane i wysuszone już tego samego dnia można było... Andrzej Czyszczenie dywanów (1) Poprosiłam p. Mirka o wyczyszczenie dywanów i chodników. W domu jest pies.... ZADOWOLONA Bardzo rzetelnie i dokładnie (1) Urządzenie super czyści tapicerkę i usuwa zapachy. Narożnik, fotel i pufa... Artur Czyszczenie wykładziny i tapicerki. (1) Pan bardzo solidny, dokładny i niedrogo. W porównaniu z wcześniejszym Panem,... Anna Najlepsza Firma w Trójmieście (1) Z czystym sumieniem można wszystkim polecić p. Mirka jaki i dużym firmą czy... Zalewski Profesjonalnie i niedrogo;) (1) Nasze mocno przybrudzone dywany zostały dokładnie wyczyszczone i wyglądają... milka7997 Trzy łóżka i rogówka jak nowe!! (1) Wszystko profesjonalnie szybko i w miłej atmosferze. Polecam bez dwóch zdań !!! Startowa Gdańsk Zdecydowanie polecam wszystkim Annblue- czyszczenie tapicerek! Rewelacja! (3) Zdecydowałam, zamówiłam czyszczenie tapicerki i na pewno nie żałuję!Kanapa-... malwina Super firma czyszcząca dywany...i nie tylko (tapicerka...) (1) Gorąco polecam tę firmę. Jakość usług profesjonalna, dokładna, nowoczesny... Beata czyszczenie i wysuszenie tapicerek w domu (1) Duża rogówka fotele kudłacz i dywany wełniane w salonie Wszystko pięknie... Storczyk Anna Super (2) Jestem bardzo zadowolona pod każdym względem z usług firmy Annblue. Pełen... Natalia Zalewska j&B - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni z czyszczenia i prania , pan profesjonalnie wyposażony i... j&B Beata - opinia (1) Po długich poszukiwaniach firmy mój wybór padł na Pana Mirka i to był strzał... Beata