Z czystym sumieniem poleciłbym każdemu... (1) Dokładność, skrupulatność i profesjonalizm... Punktualnie przybywszy, pan... Zbigniew Kamedulski Gorąco polecam (1) Zamówiłam czyszczenie sofy-narożnika. Jestem bardzo, bardzo zadowolona z... Gosia POLECAM (1) PROFESJONALNE CZYSZCZENIE.PUNKTUALNOŚC.POLECAM!!!!!!!!! Ania
Szybko i solidnie (1) Pan Mirek krytycznym okiem ocenił dzieło zniszczenia dokonane przez czas,... Zbigniew 'zibi' Jarosik super (1) Super wyprane dywany polecam cena również ok Joanna Joanna Alina - opinia (1) Szybko, profesjonalnie, cena przystępna. Polecam gorąco Alina Super! (1) Bardzo dobrze wykonana praca, Pan bardzo miły, moja kanapa i dywany wyglądają... Bożena aneta (1) Polecam p MIRKA wszystkim korzystalam z uslugi prania tapicerki rewelacja... aneta gdansk czyszczenie tapicerki (1) Pranie kanapy alcantara kolor pomarańczowy był mocno zabrudzony ,po plamach... waldek SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś miałam czyszczoną jasną sofę, fotel i dywan. Miałam nadzieję że zostaną... agnieszka Usługi - rewelacja (1) Polecam Pana Mirka z czystym sumieniem. Kanapa wygląda jak nowa. Dba o... Monika ( Przymorze ) Magda - opinia (1) REWELACJA Meble wyglądają jak nowe. Poprzednie opinie jak najbardziej zgodne... Magda Solidnie, fachowo, profesjonalnie (1) Pan Mirek czyścił nasz wełniany, zapyziały dywan, sofę i fotel. Efekty... JustynaS z Gdańska Czyszczenie kanapy i fotela (1) Poprzednie opinie mowia same za siebie. Jasny zestaw odswiezony... Tomasz z Osowy Pranie dywanów (4) W porównaniu z wcześniejszym wykonawcą obecna usługa wykonana profesjonalnie.... Grażyna Kuźnicka No problem (1) Wszystko jak nalezy - tapicerka w samochodzie jak nowa! Na pranie dywanu,... RM Pranie dywanu + nakrycie wersalki (1) Nic dodać nic ująć po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pan Mirek jest wspaniały... Zofia z Gdańska bardzo profesjonalnie wykonana usługa (1) Z AnnBlue skorzystałem już dwa razy. Za każdym razem pranie dywanów i... feder pranie i suszenie tapicerki meblowej (1) dwie kanapy i dwa fotele wyprane i wysuszone na miejscu,gotowe do... robert danzig profesjonalne pranie dywanów (1) Usługa wykonana w sposób bardzo profesjonalny przy czym szybko i niedrogo.Mój... Agnieszka