asdf - ocena (2) Dobra lokalizacja, ładny skandynawski wystrój i pomocna obsługa. Słabe... asdf Szzychta Leszek - ocena (1) Współpraca z firmą Comfy Apartments w zakresie pośrednictwa przy wynajmie... Szzychta Leszek Liliia Karalius - ocena (1) Miałam przyjemność spędzić kilka dni w apartamencie wynajętym przez tę firmę... Liliia Karalius
Martyna - ocena (1) Flatbook to profesjonalna firma zarządzająca wynajmem apartamentów, która dba... Martyna Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Comfy Apartments, której powierzyłem... Michał Natalia - ocena (1) Pełny profesjonalizm i zaangażowanie...Polecam firmę, która jest godna... Natalia Tomasz B - klient firmy - ocena (1) Pełen profesjonalizm :) dzięki niemu nic mnie nie interesuje. Wszystko... Tomasz B - klient firmy Karo - ocena (1) Monciak55 w Sopocie to świetne miejsce i przyjemny apartament. Pobyt na 5+.... Karo Benia - ocena (1) Jestem zadowolona zarówno z pokoju, jak i lokalizacji Apartamentów... Benia Lidka i Tomek - ocena (1) Kameralny hotelik w samym centrum Sopotu, przy głównym deptaku, ale w środku... Lidka i Tomek Moni - ocena (1) Genialnie zlokalizowany obiekt przy samym placu Zdrojowym (ścisłe centrum... Moni Gniewko - ocena (1) Dobra cena, spokojna okolica, czysty pokój, profesjonalna obsługa.... Gniewko Stef - ocena (1) Super lokalizacja - tylko 5 min na piechotę do przystanku SKM. Pokój... Stef Wiki - ocena (1) Wygodny, ładny i czysty apartament. Świetna lokalizacja - blisko do plaży,... Wiki Artur Bryzek - opinia (1) Nowoczesny i funkcjonalny apartament położony w samym sercu Gdyni (blisko... Artur Bryzek Grażyna I - opinia (1) Nocowałam wraz z rodziną w apartamencie przy ulicy Abrahama. Wszystko nam się... Grażyna I Paweł - opinia (1) Apartament 26 przepiękny, nowoczesny, luksusowy! Widok nieziemski -... Paweł Były mieszkaniec - opinia (1) Pracownica firmy podkreśliła kilka razy, że zależy im na długoterminowym... Były mieszkaniec OC - opinia (1) Radzę omijać szerokim łukiem i nie korzystać z usług tej agencji. Problemy ze... OC pi0tr - opinia (1) Profesjonalnie, apartament perfekcyjnie przygotowany, świetny kontakt. Gorąco... pi0tr