rafal - opinia (1) warto skorzystac z tej oferty. czysto, spokojnie,piekny widok z okna i... rafal 25-28.07.2009 (1) Bardzo miło spędzony urlop w komfortowych warunkach. Do tego w cichej i... Ewa Pokoje do wynajęcia Agnieszka (1) Pokoje są ładne i zadbane. Wszystko jak trzeba w standardzie ikei. W pokoju... Gabriela Dunowska
Idealny pensjonat!!! (1) Polecam wszystkim. Idealne położenie blisko centrum. Przystępna cena, jakość... Artur Sierański Polecam Wszystkim (1) Warto tam wpasc na kilka dni, ja zapłaciłem za pokoj 2 osobowy 100zł za dobe... Oskar Miłe zaskoczenie. (1) Bardzo ładna kwatera w zaskakująco dobrej i ładnej lokalizacji. Bardzo blisko... Michał Super (1) Bardzo miła obsługa, fajowe pokoje. Byłem z rodzinką w takim jakby... Mariusz Super apartamenty (1) Byłem w Sopocie wraz z moją narzeczoną przez 4 dni i mieliśmy super pobyt.... Marek POLECAM (1) Maiłem przyjemność odwiedzić dwa apartamenty na Krzemienieckiej i Jelitkowski... Paweł Bardzo polecam (1) Witam serdecznie. Miałem przyjemność spędzenia walentynek z moja żoną u Pana... Piotr Nowak Artur Ołowiak - opinia (1) Bardzo dobra lokalizacja. Centrum miasta, a jednak cisza i spokój. Blisko... Artur Ołowiak Przyjazna atmosfera (1) właściciele to bardzo otwarci ludzie. Miło wspominam spędzony tam czas.... Krzysztof