nocleg godny polecenia (1) Skorzystaliśmy z pokoi podczas przedłużonego weekendu (z Bożym Ciałem).... madziara Lokalizacja idealna na weekend w trójmieście (1) Lokalizacja pokoi miks jest idealna. Cztery przystanki do starówki Gdańska... Bartosz prawdziwa opinia (1) niewiem kto pisze te opinie chyba właściciele budynek stary za oknem stukot... benek
Zgodność opisu ze strony. (2) Zamówiłem pokój w tzw. III standardzie dla 4 osób. Dostałem pokój 3+1... Marcin Miśkiewicz Miły weekend (1) Jesteśmy zadowoleni z pobytu.Pokoje z łazienkami czyste, ładnie... M i rodzinka Bardzo przeciętnie (1) Witam, Przede wszystkim cena nieadekwatna do standardu. Na stronie... Michał .... (3) Pan posredniczacy w wynajmie jest delikatnie mówiąc nieuczciwy. 10 dni przed... wczasowiczka Dochaa - opinia (2) idealne miejsce żeby sie zrelaksować i zapomnieć o wszystkim. pary mogą sie... Dochaa Kliniczna (1) Dla mnie świetna lokalizacja pokoi.Musiałam skorzystać z usług szpitala obok... Izabela Opinia firmy (1) Polecam wszystkim Firmom,ponieważ ceny są przystępne możliwość wystawienia... Firma Moja opinia (2) Ja mieszkałem w 2 osobowym pokoju z łazienką. Wybraliśmy pokój ze wspólnym... Zadowolony Gość Świetny pensjonat (1) iła obsługa, ładne pokoje, parking na posesji, dobre śniadanie (miłe... A. anna - opinia (1) polecam wszystkim którzy chcą odpocząc ja jestem bardzo zadowolona. anna Dorota Olszak - opinia (1) Bylismy bardzo zadowoleni z pobytu w Gdyni (apartament nr 4) - bardzo go... Dorota Olszak Świetnie! (1) Bardzo profesjonalne i dobre podejście do klienta, życzliwi właściciele,... Tomek Świetna lokalizacja (1) Świetna lokalizacja Kurowska Idealna lokalizacja! (1) Polecam każdemu przyjezdnemu do Gdańska - apartamenty położone idealnie,... Ignacy Podziękowania (1) Pragniemy gorąco podziękować wszystkim pracownikom Waszego hotelu. Dzięki Wam... Ania i Michał ze Szczecina Polecam!!! (1) Apartamenty Amber Apartments zadziwiły mnie pod każdym względem, a przede... Elwira Gorąco polecam (1) Byłam w Sopocie wraz z 6 koleżankami. Dlatego możliwość połączenia... Madzia