Polecam (1) Zdecydowanie najlepsze apartamenty w jakich byłam. Rewelacyjna obsługa.... Gość Apartamenty Dom & House (1) Od lat jeżdżę do Sopotu, spałam już w wielu hotelach i wielu apartamentach,... Teresa Dom & House Apartamenty (1) Jesteśmy zachwyceni pobytem w apartamentach oferowanych przez Firmę Dom &... Tymoteusz
POLECAM (1) Klimatyczne miejsce na starówce,knajpka na przeciwko,przyjemne mieszkanie.Cóż... AK Polecam ! Świetne miejsce na nocleg (1) Polecam ! Spałam w apartamencie bosmańskim w samym centrum Gdyni ! Bezpłatne... Kinia Jesli ktos ceni sobie luksus i wygode to polecam! (1) Jedyny minus to ze apartament nie oferuje dostarczania sniadan do... Andrzej Niewiele jest lepszy miejsc w Gdyni, w których można się zatrzymać (1) Jak w temacie. Świetna lokalizacja - centrum samego centrum, przy morzu,... Marcin - Warszawa To jakaś kpina! (1) Nazywanie tego przybytku ,,Resortem'' to jakaś pomyłka! check inn w innym... Marlena Zdecydowanie NIE POLECAM (1) Opłaciłyśmy 2 os. apartament (50zł./os), a dostałyśmy maleńki pokój- wersalka... Beata Polecam (1) Gorąco polecam pobyt u Pani Danusi. Warunki wypoczynku super, cisza, spokój i... Jarosław z Poznania Wojciech - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim turystom. Czysto, przytulnie i w samym... Wojciech FATALNE TRAKTOWANIE KLIENTA (3) Juz na samym wstepie potraktowano nas fatalnie. Bardzo nie miła obsługa i... A NIE POLECAM SZKODA CZASU. (1) Chcieliśmy wynająć mieszkanie za pośrednictwem tego "biura" na dłuższy okres... marek beata dygas - opinia (1) bardzo wygodny i stylowy apartament wszędzie blisko mieszkało nam się super... beata dygas Super standard i bardzo blisko morza (1) Byłam w apartamencie w wakacje w 2011 roku razem z mężem i córeczką.... Maria Wójtowicz Kraków Bardzo się cieszę (1) iż zdecydowałem się na pobyt akurat w tym apartamencie. Kiedy wejdzie się do... piterosify Polecam! (2) Doskonałe miejsce na weekend... storczyca Grube nadużycie (6) Dotyczy 'apartamentu' na 3-go Maja. Zaoferować kawalerkę w starym i obleśnym... franz Polecam (1) Apartament w centrum Gdańska Wrzeszcza - czysty, dobrze wyposażony, wszystko... Adam Warto przyjechać. (2) Fantastyczna obsługa , piękne położenie blisko plaży. Kwatera czysta po... Andrzej Grajewski