Przyjemne miejsce :) (1) Doskonałe miejsce do wypoczynku, zarówno grupą znajomych jak i całą rodziną.... Sylwia Podziękowanie (1) Bardzo podoba mi się wystrój pokoi. Czułem się bezpiecznie ponieważ cały... Karol Tani nocleg w Gdańsku (1) Polecam Pokoje Miks. Tanio i wygodnie. Marek
Polecam :) (1) Polecam :) Agnieszka super (1) Miejsce bardzo urokliwe i ładne. Można odpocząć od szumu miasta, jednocześnie... jacek polecam! (1) Głownym atutem miejsca jest przede wszystkim świetna lokalizacja (dosłownie 5... Pamela i Artur Serdeczne podziękowania (1) Nasz trzeci pobyt u Pani Danusi, po raz kolejny okazał się niezapomniany!... Anna wielka pomyłka (1) Niestety pobytu w tym obiekcie nie mogę zaliczyć do udanych. Odległości... Kazimierz Kempa Koszmar (1) Szukalismy noclegu na ostatnia chwile, zazwyczaj nie korzystamy z ofert bez... Patrycja POLECAM! (1) polecam każdemu kto chce zanocować w Gdyni w naprawdę dogodnej lokalizacji... basiek GORACO POLECAM! (1) Korzystałam z gościnności pani Eli - to bardzo miła osoba, bardzo... Dorota Podziękowanie z siódemki (1) Bardzo miłe przyjęcie, domowa atmosfera i serdeczni gospodarze. Samochodem... Beata Podziękowanie (2) Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Początkowo wydawało się, że jest to daleko... Jacek opinia 2010 06 (1) Wszystko bardzo dobrze obsluga ok bardzomila pokoje bez zastrzezen czyste... Bozenka Krystyna z Wrocławia - opinia (1) Wyrażam pełną satysfakcję z pobytu w tutelszym ośrodku. Cena umiarkowana,... Krystyna z Wrocławia royal (1) jestem zaskoczony. bardzo wysoki komfort w stosunku do ceny. mnostwo... jrsz1976 Opinia (1) Pensjonat spełnił moje oczekiwania.Czysto, ładnie urządzone pokoje,... Jox Łasnie urządzony, przestronny w świetnej lokalizacji (1) Za niewielką cenę - świetne warunki. Położony jest bliziutko dworca głównego... p.danka Bardzo fajnie (1) Bardzo przyjemny hotel, dobre wyposażenie i wygląd pokoi. Bardzo przystępne... Marian Świetne miejsce godne polecenia (1) Z pokoi korzystaliśmy w okresie długiego weekendu majowego. Lokalizacja jest... Wojtek z Rodziną