POLECAM !!! (1) Korzystałem z wynajmu apartamentu P. Anny już po raz kolejny! Jak zwykle się... R Świetna lokalizacja (2) Gromadką rodzinną - 7 osób korzystaliśmy z pokoi gościnnych.Opis na stronie... Anna Sikora+reszta Nowy Sącz S U P E R (1) Było po prostu SUPER ! Przystępna cena, świetne warunki, miła właścicielka,... A
Rewelacja! (1) Długo szukałam luksusowego miejsca, gdzie można miło i komfortowo spędzić... Olga SUPER MIEJSCE (1) BYLIŚMY Z MEŻEM TU JUZ DWA RAZY, JAK DO TRÓJMIASTA TO TYLKO TAM, PRZEMILI... ANDŻELIKA Bardzo udany pobyt!!! (1) Spedzilismy z mezem i naszym synkiem weekend majowy w apartamencie... Monika polecam (1) czysto, spokojna okolica, fitness w budynku, parking, centrum Wrzeszcza. Polecam Renia i Andrzej NIE POLECAM NIKOMU (3) Nie polecam nikomu tego lokum kto chodźby troche chciał mieć normalne... ewa Super lokata (1) Bardzo udany pobyt w Gdańsku. Do centrum samochodem 5 min, na pieszo około... Łukasz Godne polecenia (1) Spałem kilka razy w tych mieszkankach i jestem zadowolony. Gustownie, czysto,... Jasiek Świetna oferta (2) Doskonała oferta pod każdym względem, świetna lokalizacja, bardzo dobry... Ania super pobyt (1) Polecam wszystkim którzy chcą spędzić urlop nad morzem. Kwatery położone... Tomek Gorąco polecam (1) Apartament położony w pięknym miejscu, tuż przy morzu. Spokój i cisza a także... Natalia Rzepczyńska Colapsul preturilor imobiliare (1) In ciuda tuturor asteptarilor, preturile pe piata imobiliare au scazut in... ElenacuLipici Doskonały wypoczynek (1) Apartament położonyw pięknym parku bardzo blisko plaży. doskonale wyposażony... Agata Zakrzewska Dobre miejsce (1) Pokoje bardzo porządne i w dobrej cenie.Bezpieczny parking.Obok szpital gdzie... Kazimierz Super !!! Polecam (1) Dobra lokalizacja , miła obsługa , pokoje czyste. wojtek Jest OK. polecam wszystkim (1) Byłem w tych apartamentach i wszystko jest w porządku, wpłaciłem wcześniej... Artur polecam serdecznie (1) Witam, serdecznie polecam wszystkim, naprawdę warto odwiedzić. Pokoje i... stasia Dobre wczasy nad morzem (1) Bardzo mili gospodarze, możliwość negocjacji cen. Mieliśmy zarezerwowany... Aleksander