Auto Best B.Baranowski

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Józefa Wybickiego 3/1A

Polecam !!! (1) Nie wyobrazam sobie innej szkoly jazdy jaka jest Auto Best! Zaczynajac od... Krzysztof Kobusinski Auto Best is the best! (1) Opinie są ważne dla każdego kto szuka odpowiedniej szkoły jazdy. Ja sam z... Krzysztof Nauka jazdy godna polecenia (1) Witam.Kurs przyspieszony wyjezdziłem w zaledwie 2 tygodnie,świetne... Patryk Jarosz.
Jak prawo jazdy to tylko w auto best!! (1) Kat C zdana za 1 razem dzieki instruktorowi p. Michałowi. Podziekowania... Kbrs. Najlepsza szkoła w północnej Polsce :) (1) Dziękuję Jarkowi mojemu instruktorowi za wiedzę jaką mi przekazał przez ten... Marta Zabłocka C, C+E (1) Polecam. Świetna atmosfera, doskonała opieka ze strony P. Marzeny. Pan Bogdan... Krzysztof B Kat B (1) Najlepsza szkoła! Profesjonalna z najlepszą ekipą! Pozdrawiam panią Marzenkę... Marta Łubińska Bardzo dobra szkoła polecm (1) Jestem bardzo zadowolony ze skorzystania z usług tej szkoły, dziękuje za... Marcin Kat A (1) Dziekuje Pani Marzence, oraz Panu Piotrowi mojemu instruktorowi za czas... Mirek Kat. D - za pierwszym podejściem. (1) Według mnie najlepsza szkoła w Trójmieście. Profesjonalna i bardzo miła... Sławek Prawo jazdy kategorii C i C+E (1) Zrobiłem kursy w miłej atmosferze przy pełnym profesjonalizmie obsługi. Pomoc... Mariusz Przyjemski POLECAM KAT B (1) Polecam tę szkołę,super atmosfera w biurze pomoc Pani Marzeny na wysokim... SZYMON Kat. C (1) Obsługa biura przez panią Marzenkę na najwyższym poziomie, z przemiłą... Aneta Najlepsza szkoła ZDANE ZA PIERWSZYM (1) Pani w biurze zniosła wszystko ze stoickim spokojem i uśmiechem na twarzy... Marcin Laskowski Polecam (1) Bardzo dobry tryb nauczania, Instruktor Pan Jarek. z dużymi umiejętnościami... Patryk PAWEŁ (1) Jeżeli naprawdę chcesz nauczyć się dobrze jeździć samochodem to szczerze i... Paweł Kurs na B+E (1) Na moja prosbe kurs przeprowadzony w ekspresowym tempie i w godzinach, ktore... M. Mossakowski Polecam (1) Dziekuje p. Bogdanowi za cierpliwosc i elastycznosc, przygotowal mnie... Darek Najlepsza szkółka! (1) Z czystym sercem mogę polecić tą szkółkę do szkolenia na prowo jazdy kat. A... Marcin Polecam (1) Dziękuję za kurs w Auto-Best kat. A. Super obsługa. Pani Marzena i... Rafał