Auto Best B.Baranowski

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Józefa Wybickiego 3/1A

Krzysztof - opinia (1) Pan Jarek bardzo dobrze nauczył mnie jeździć samochodem i zdałem egzamin... Krzysztof Irena - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim.Do egzaminu przygotowywałam się z Panią... Irena Super!Polecam! (1) Uczyłam sie na kat. A u Michała, super podejście, polecam tego instruktora.... Aisyrk
Piote - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy, panie w biurze przemili i profesjonalni.... Piote de best!!!! (1) Szkoła godna polecenia, fachowa obsługa klienta. Polecam, każdemu kto chce... Tomasz L. - opinia (1) Firma Auto-Best. Nazwa nie przypadkowa, jest po prostu the best ! Nauka na... Tomasz L. Pozytywnie zaskoczony. (1) Jako osoba poruszająca się na wózku długo szukałem szkoły, która byłaby w... Arczihel Polecam!! (1) Trafiłem do Auto Best z polecenia kolegi na początku lutego z zamiarem... Radosław Dampc Kat C i kwalifikacja za pierwszym (1) Gorąco polecam szkołę Auto Best, nie tylko ze względu na bardzo ciepłe,... Jarosław Polecam! (1) W Auto-Best robiłem kurs na C oraz C+E. Egzamin na kategorie C+E zakończył... Kuba S. Anita (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Panie bardzo sympatyczne i... Anita Polecam !!! (1) Nie wyobrazam sobie innej szkoly jazdy jaka jest Auto Best! Zaczynajac od... Krzysztof Kobusinski Auto Best is the best! (1) Opinie są ważne dla każdego kto szuka odpowiedniej szkoły jazdy. Ja sam z... Krzysztof Nauka jazdy godna polecenia (1) Witam.Kurs przyspieszony wyjezdziłem w zaledwie 2 tygodnie,świetne... Patryk Jarosz. Jak prawo jazdy to tylko w auto best!! (1) Kat C zdana za 1 razem dzieki instruktorowi p. Michałowi. Podziekowania... Kbrs. Najlepsza szkoła w północnej Polsce :) (1) Dziękuję Jarkowi mojemu instruktorowi za wiedzę jaką mi przekazał przez ten... Marta Zabłocka C, C+E (1) Polecam. Świetna atmosfera, doskonała opieka ze strony P. Marzeny. Pan Bogdan... Krzysztof B Kat B (1) Najlepsza szkoła! Profesjonalna z najlepszą ekipą! Pozdrawiam panią Marzenkę... Marta Łubińska Bardzo dobra szkoła polecm (1) Jestem bardzo zadowolony ze skorzystania z usług tej szkoły, dziękuje za... Marcin Kat A (1) Dziekuje Pani Marzence, oraz Panu Piotrowi mojemu instruktorowi za czas... Mirek