opinia (1) Auto serwis Stanley polecił mnie Szwagier. Udałem się z problemem z... kazik podziekowanie (1) Nie myliłem sie Auto Serwis Stanley Ggynia to zaklad ktory zasluguje na... Bohdan Cykalewicz piaskowanie, lakierowanie kół oraz wyważanie opon (1) Usługa piaskowania, lakierowania proszkowego oraz wyważania opon wykonana bez... opel_tigra_s93
Polecam (1) Blacharaskie i lakieriernicze umiejetnosci ponadskalowe. W moim przypadku... Toyota Fachowa i mila obsługa, polecam! (1) Bardzo miła, fachowa i rzeczowa obsługa, auto było po stłuczce - drzwi do... ŻÓŁTA Arosa poszkodowany - opinia (1) auto naprawiane bezgotowkowo z polisy sprawcy wypadku i moze stad lekkie... poszkodowany Naprawa powypadkowa (1) Naprawa blacharsko lakiernicza bez zarzutu. Szybko i sprawnie. Bezproblemowe... Konrad Solidny zakład (1) Bezproblemowa pomoc nawet bez umówionej wizyty, wysoki poziom obsługi... p. Bartek Z usług jestem bardzo zadowolony (1) Witam, 2-krotnie serwisowałem pojazdy firmowe w Auto Service Stanley / 1x... Mirosław Dalidowski A. Wiśniewski - opinia (1) Rzetelna i słowna obsługa. Dobry kontakt bezpośredni i telefoniczny. A. Wiśniewski Zadowolona (1) Jestem stała klientką tego warsztatu.Cenię go za fachowość i terminowość... Marzena Szelewa naprawa blacharska (1) bardzo dobry warsztat blacharski, polecam , naprawili moje volvo ,załatwili w... michal Polecam (1) Golf 1,9 TDI Przegląd, wymiana klocków,oleju, wszystkich filtrów, podpięcie... Tomek " Dobra Robota " (1) Witam Wszystkich zainteresowanych, wymieniałem w tym serwisie tylną klapę... J.Jasiński Wojtek - opinia (1) Właściciel bardzo miły, obsługa również. Do poprawy pozostaje szybkość... Wojtek Polecam goraco. (1) Bardzo polecam ten serwis. Szybko, milo i profesjonalnie. Co... Karol (audi a 3 ) Linka otwierania klapki wlewu paliwa (1) Usługa wymiany linki dokonana szybko. Polecam warsztat. Mirosław 21.03.2013 (1) Począwszy od rozmowy przez telefon do odebrania pojazdu wielka kultura,pełen... mariusz Darek - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa, szybka naprawa. Miałem problem z oponą, właściciel... Darek Jeszcze tu wrócę!!! :-) (1) Bardzo dziekuje za profesjonalną i fachową obsługe, polecam wszystkim ten... VW Passat B6