Super Zakład (1) zostawilem samochod do naprawy po drobnej stluczce w ramach OC AXADirect.... ratcisko podziekowanie (1) Dziękuję serdecznie za szybkie i dokładne wykonanie naprawy blacharskiej... Józef Krokosz Wymiana oleju i przegląd samochodu (1) Profesjonalna obsługa i doradztwo. Szybko i sprawnie. Będę stałym klientem. Ryszard
solidny ,bardzo porzadny ,fachowy warsztat (1) bardzo dziekujemy za mila i fachowa obsluge,jest przyjemnosc przyjechac do... bohdan cykalewicz Rzetelna firma godna polecenie (1) Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta. Korzystałem z usługi blacharskiej... Wojtek Gdynia Rozrząd (1) Wita. Ogólna pochwała. Szybko naprawili mi moją kochaną Corsę. Na czas... Corsa SKODA OKTAVIA (1) Chciałbym podziękować za super naprawione autko. Lakier dobrany super.... Skoda WYMIANA OPON (1) SUPER WARSZTAT. KRÓTKI CZAS WYMIANY. CZAS NA WYMIANE SPĘDZIŁEM W BIURZE, A... OPEL Gorąco polecam !!! (1) Naprawdę godny polecenia warsztat,profesjonaliści, a przy tym rewelacyjna i... Krzysztof