Zdecydowanie polecam (1) Nie sądziłam, że naprawa samochodu po stłuczce może być tak bezproblemowa.... Magda Fachowość, precyzja, uczciwość (2) Ostatnio miałam przyjemność skorzystać z usług warsztatu Stanley w Gdyni i... Agnieszka Jarek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy i na pewno w przyszłości będę do... Jarek
SUPER !! (1) Serwis super, przemiła obsługa, pełen profesjonalizm i rzetelność, a przede... Ania Polecam w 100 % (1) Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, kolejny raz wstawiam pojazd do... Mercedes S Super servis (2) Po raz drugi korzystałem z usługi blacharsko-lakierniczej i również tym razem... Bogdan Ola - opinia (1) Warsztat godny polecenia. Zakres usługi przekroczył moje oczekiwania. Serwis... Ola Naprawa układu wydechowego (1) Bardzo szybko i dobrze wykonana usługa. Polecam. sg Naprawa blacharsko-lakiernicza drzwi (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Samochód wygląda jak nowy. Lakier... Piotr Polecam (1) Lakierowanie zderzaka. Profesjonalnie wykonana usluga. Polecam Celicaq arturma - opinia (1) Polecam.Pierwszy raz nikt mnie nie próbował zrobić w ....... arturma Beata - opinia (1) Korzystałam z serwisu Stanley po wypadku samochodowym. Naprawa blacharsko -... Beata Firma godna polecenia (1) Sprawna i fachowa obsługa. Brak kosztów za wstępne rozeznanie problemu i co... Wojtek Oksywie Seicento (2) Ostatnio robiłam naprawę blacharską i lakierniczą w warsztacie Stanley. Mila... Elżbieta Opel Astra GTC (2) Witam po przeczytaniu komentarzy o firmie staley postanowiłem udać się na... Rafał Auto Service Stanley na 6+ (1) Skorzystałam z serwisu Stanley w zakresie naprawy powypadkowej. Usługa... Marlena Polecam (1) Obsługa miła, naprawa przeprowadzona w wyznaczonym czasie, sprawnie i bez... G. WYMIANA OPON (1) Miła i sympatyczna obsługa. Wymiana wykonana profesjonalnie i szybko. Letnie... PAWEŁ Warsztat godny polecenia (1) Wszystko na czas , fachowa i miła obsługa . Polecam warsztat innym w 100 % . Vectra B kombi Opinia (1) Od wielu lat korzystam z usług tego warsztatu i nie mam zamiaru dokonywać... Hubs