Darek - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa, szybka naprawa. Miałem problem z oponą, właściciel... Darek Jeszcze tu wrócę!!! :-) (1) Bardzo dziekuje za profesjonalną i fachową obsługe, polecam wszystkim ten... VW Passat B6 Zdecydowanie polecam (1) Nie sądziłam, że naprawa samochodu po stłuczce może być tak bezproblemowa.... Magda
Fachowość, precyzja, uczciwość (2) Ostatnio miałam przyjemność skorzystać z usług warsztatu Stanley w Gdyni i... Agnieszka Jarek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy i na pewno w przyszłości będę do... Jarek SUPER !! (1) Serwis super, przemiła obsługa, pełen profesjonalizm i rzetelność, a przede... Ania Polecam w 100 % (1) Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, kolejny raz wstawiam pojazd do... Mercedes S Super servis (2) Po raz drugi korzystałem z usługi blacharsko-lakierniczej i również tym razem... Bogdan Ola - opinia (1) Warsztat godny polecenia. Zakres usługi przekroczył moje oczekiwania. Serwis... Ola Naprawa układu wydechowego (1) Bardzo szybko i dobrze wykonana usługa. Polecam. sg Naprawa blacharsko-lakiernicza drzwi (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Samochód wygląda jak nowy. Lakier... Piotr Polecam (1) Lakierowanie zderzaka. Profesjonalnie wykonana usluga. Polecam Celicaq arturma - opinia (1) Polecam.Pierwszy raz nikt mnie nie próbował zrobić w ....... arturma Beata - opinia (1) Korzystałam z serwisu Stanley po wypadku samochodowym. Naprawa blacharsko -... Beata Firma godna polecenia (1) Sprawna i fachowa obsługa. Brak kosztów za wstępne rozeznanie problemu i co... Wojtek Oksywie Seicento (2) Ostatnio robiłam naprawę blacharską i lakierniczą w warsztacie Stanley. Mila... Elżbieta Opel Astra GTC (2) Witam po przeczytaniu komentarzy o firmie staley postanowiłem udać się na... Rafał Auto Service Stanley na 6+ (1) Skorzystałam z serwisu Stanley w zakresie naprawy powypadkowej. Usługa... Marlena Polecam (1) Obsługa miła, naprawa przeprowadzona w wyznaczonym czasie, sprawnie i bez... G. WYMIANA OPON (1) Miła i sympatyczna obsługa. Wymiana wykonana profesjonalnie i szybko. Letnie... PAWEŁ