Grzegorz - opinia (1) Opel Insignia szybka i fachowa robota. Polecam cena też atrakcyjna . Grzegorz Tadeusz - opinia (1) Bardzo Miła I Fachowa obsługa Klienta od chwili pierwszego kontaktu az po... Tadeusz om - opinia (1) Naprawa obejmowała szeroki zakres i jedyne do czego mogę się przyczepić, że... om
Waldek - opinia (1) Naprawa lakiernicza Tiguana z OC sprawcy. Bardzo profesjonalna obsługa od... Waldek Krzysztof - opinia (1) Druga moja naprawa w tym warsztacie. Rok temu robiłem tylny błotnik, w tym... Krzysztof Anna kawczak - opinia (1) Fachowa i mila obsługa. Szybkie działanie! . Polecamy Anna kawczak Hanka - opinia (1) Profesjonalne podejście do Klienta, szybkość realizacji usług i rozsądne ceny... Hanka Wojciech - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, szybka naprawa. Polecam Wojciech Aśka od mercedesa - opinia (1) Wybrałam warsztat kierując się pozytywnymi komentarzami i z bardzo... Aśka od mercedesa Janek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i wykonanej pracy lakierniczej.... Janek Edward Pobłocki - opinia (1) Usługa blacharsko-lakiernicza moim zdaniem bardzo dobra, oceniam tylko... Edward Pobłocki Ewa i Zenon - opinia (1) bardzo professionalna obsługa, szybka naprawa co pozwoliło nam kontynuować... Ewa i Zenon Kasia - opinia (1) Polecam, samochód wrócił jak nowy. Bardzo miła obsługa, łatwość kontaktu Kasia IWONA - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z uslugi..z wykonania, czasu i ceny i obslugi..... IWONA Polecam warsztat (1) Kilkukrotnie korzystałam z usług warsztatu, zawsze profesjonalnie wymalowana... Bozena BMW F11 Tylny błotnik (1) Po przejechaniu do warsztatu zostałem ciepło przyjęty przez Panią w biurze a... Sebastian Kuga wymiana dachu panoramicznego (1) Trudny to był temat. Z ubezpieczenia. Nie wszyscy chcieli zrobić. Pomoc... polecam (1) Polecam. Bezproblemowo, warsztat sam ogarnia ubezpieczyciela. Fachowo i... kika Opel Astra kombi (1) Odebrałem dziś autko warsztat jest super przeszło moje oczekiwania zrobiony... Mariusz Baranowski Naprawa blacharska plus lakier (1) Bardzo szybko i profesjonalnie wykonana usługa.bardzo miła obsługa. Service... Marek kowalski