Feliks Borkowski - ocena (1) Wysoka jakość wykonania usługi, terminowość, kompetentna i miła obsługa.... Feliks Borkowski Patryk - ocena (1) Stanowczo odradzam usługi warsztatu Stanley w Gdyni. Moje doświadczenie z tą... Patryk Grzegorz - opinia (1) Opel Insignia szybka i fachowa robota. Polecam cena też atrakcyjna . Grzegorz
Tadeusz - opinia (1) Bardzo Miła I Fachowa obsługa Klienta od chwili pierwszego kontaktu az po... Tadeusz om - opinia (1) Naprawa obejmowała szeroki zakres i jedyne do czego mogę się przyczepić, że... om Waldek - opinia (1) Naprawa lakiernicza Tiguana z OC sprawcy. Bardzo profesjonalna obsługa od... Waldek Krzysztof - opinia (1) Druga moja naprawa w tym warsztacie. Rok temu robiłem tylny błotnik, w tym... Krzysztof Anna kawczak - opinia (1) Fachowa i mila obsługa. Szybkie działanie! . Polecamy Anna kawczak Hanka - opinia (1) Profesjonalne podejście do Klienta, szybkość realizacji usług i rozsądne ceny... Hanka Wojciech - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, szybka naprawa. Polecam Wojciech Aśka od mercedesa - opinia (1) Wybrałam warsztat kierując się pozytywnymi komentarzami i z bardzo... Aśka od mercedesa Janek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i wykonanej pracy lakierniczej.... Janek Edward Pobłocki - opinia (1) Usługa blacharsko-lakiernicza moim zdaniem bardzo dobra, oceniam tylko... Edward Pobłocki Ewa i Zenon - opinia (1) bardzo professionalna obsługa, szybka naprawa co pozwoliło nam kontynuować... Ewa i Zenon Kasia - opinia (1) Polecam, samochód wrócił jak nowy. Bardzo miła obsługa, łatwość kontaktu Kasia IWONA - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z uslugi..z wykonania, czasu i ceny i obslugi..... IWONA Polecam warsztat (1) Kilkukrotnie korzystałam z usług warsztatu, zawsze profesjonalnie wymalowana... Bozena BMW F11 Tylny błotnik (1) Po przejechaniu do warsztatu zostałem ciepło przyjęty przez Panią w biurze a... Sebastian Kuga wymiana dachu panoramicznego (1) Trudny to był temat. Z ubezpieczenia. Nie wszyscy chcieli zrobić. Pomoc... polecam (1) Polecam. Bezproblemowo, warsztat sam ogarnia ubezpieczyciela. Fachowo i... kika