Polecam!!! Mega warsztat!!! (1) W dniu 13.01.2017 mój Mercedes odmówił posłuszeństwa, zgasł podczas jazdy i... Marek Kamrowski Uslugi lakiernicze i blacharskie (1) Bardzo profesjonalne wykonanie usługi i w bardzo krótkim terminie. jestem... Renia P. Jak najbardziej mogę śmiało polecić (1) Jak najbardziej mogę śmiało polecić Marcin Cz.
zdecydowanie polecam (1) Oddałem w tym zakładzie auto do naprawy blacharsko-lakierniczej i teraz wiem,... Piotr Naprawa bezgotówkowa. (1) Gorąco polecam. Usługi blacharsko-lakiernicze na bardzo wysokim poziomie.... Toyota Avensis Likwidacja szkody (1) Zakład godny polecenia. Naprawa wykonana rzetelnie i terminowo przy... K&W Expert POLECAM (1) Super szybko naprawiono mi auto w czasie wakacji. Mogłam wrócić nim do domu... Honey Hany Wymiana przedniej szyby (1) Korzystałem z usług Serwisu Stanley 12-ego sierpnia 2016 r.Miałem pękniętą... Dariusz Lakierowanie maski w VW Passacie B6 (1) Bardzo szybki sewis, polecam. Robert serwis bezgotówkowy (1) Naprawa bezgotówkowa z OC sprawcy odbyła bardzo sprawnie i szybko. Auto... Monia Corollka (1) Polecam, szybko, profesjonalnie, tak jak lubię. Samochód zastępczy na czas... Krzysiek Corolla Wieloletni klient (1) Będąc wieloletnim już klientem zakładu Stanley, korzystając z usług... Zbigniew K. polecam (1) Szczerze polecam, byłam dziś drugi raz i tak samo jak za pierwszym wyjechałam... Katarzyna UCZCIWOŚĆ (1) Z całą pewnością jeden z najlepszych warsztatów samochodowych. Szczególną... stały klient Bardzo dobry lakiernik (1) Od wielu lat "robię" auta w tym warsztacie lakierniczym i nigdy się nie... Piotr Profesjonalnie! (1) Szybko i profesjonalnie. Auto odebrane umyte i odkurzone - to się ceni.... Marcin Naprawa blacharska (1) Polecam ten warsztat. Robilem tam reperaturki na tylne nadkola do Forda... Michał Super ...polecam zwłaszcza Paniom (1) Drugi raz korzystałam z zakładu i jestem bardzo zadowolona z terminu i... Kasia Tak jak powinno być... (1) szybko, sprawnie, komfortowo i po prostu zawodowo. Jeszcze tam wrócę. MP Rewelacja (1) Świetny warsztat. Auto po blacharce jak nowe. Polecam Joanna