AUDI naprawa lakirnicza (2) Zakład STANLEY wskazany jako jeden z kilku, do likwidacji szkody zderzaka z... AUDI Naprawa blacharska (1) Bardzo polecam. Naprawa przeprowadzona na najwyższym poziomie, szybko i... Daniel Śmiało polecam (2) Jestem bardzo mile zaskoczony jakością usługi. Naprawiałem auto (Mazda) po... Paweł
Polecam Stanley'a. (1) Doskonała obsługa i jakość usług.Wszystkie formalności z ubezpieczycielem... Roman Ziółkowski NAPRAWA LAKIERNICZA MERCEDES KL.C (2) Najlepszy service w trojmiescie. Bardzo fachowa, uczciwa i kompetentna... Stanisław GODNY NAŚLADOWANIA przez inne AUTO-SERVICE !! (1) Powiem krótko, SOLIDNA i dotrzymująca TERMINU naprawy, i co u nas w kraju... Leszek J. Miller uczciwość i bezinteresownośc (1) Do warsztatu Stanley dotarłem po wypadku samochodowym. Ponieważ zdarzenie to... Ryszard Godny polecenia (1) Wszystko wykonane szybko sprawnie i w przystępnej cenie. Nie ma tutaj czegoś... doloresadam Wymiana opon (1) Szybko i sprawnie, bez czekania. Renata Polecam (1) Naprawa powypadkowa została wykonana dokładnie i szybko. Miła i profesjonalna... Bożena Serwis rzetelny, przystępne ceny, wysoka jakość napraw (2) Obsługa rzetelna, na wysokim poziomie. Kwestie naprawy, niezbędnych części... Grzegorz J. Lakierownie + lusterko (2) Do Stanley'a autko oddałam po kolizji w której byłam poszkodowaną. Pani... Maja usługa lakiernicza (1) Oddałem swój samochód Daewoo Nubirę do polakierowania 2 zderzaków na których... Maciej Dobry warsztat (2) Osobiście korzystałem z usług kilkakrotnie i można powiedzieć, że jestem już... Filip Szkoda całkowita - po naprawie auto jak nowe (1) Szczerze polecam STANLEY'a!!! Ubezpieczyciel orzekł szodę całkowitą w mojej... Jakub Naprawa powypadkowa Volvo S60 (1) doskonała obsługa i jakość usług,Polecam!!! W serwisie u Stanleya dokonalem... Henryk Walkiewicz Polecam (1) Fachowa i rzetelna obsługa, bez żadnych zastrzeżeń, szczerze polecam. Maciej doskonała obsługa i jakość usług,Polecam!!! (1) W serwisie u Stanleya dokonalem naprawy powypadkowej. Przebiegło to... Toasz Kurzyca naprawa pokolizyjna w ramach ubezpieczenia (1) kompleksowa, solidna, bez gotowkowa naprawa, mila i fachowa obsluga, dobry... Wanda Jędruszczak jozef opel vectra C (1) wymiana uszkodzonych części blacharki,naprawa lakiernicza,przegląd techniczny... jozef opel vectra C